OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δεν θα γίνει το παραμικρό στον τελικό...

Την πεποίθηση πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί απολύτως ομαλά και χωρίς έκτροπα, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνέντευξη Τύπου. «Να μην χαλάσει αυτήν την φορά η γιορτή… Ρισκάρω να πω ότι δεν θα γίνει τίποτα», τόνισε. «Δεν σας κρύβω ότι θέλω πολύ τον τίτλο στο τελευταίο μου ματς με την ομάδα», σχολίασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, «κούπα για καλό φινάλε», το μήνυμα του Τοροσίδη.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:

«Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό, που θα αμαυρώσει τον τελικό. Σας διαβεβαιώνω πως δεν θα υπάρξει ούτε ένας φίλος του Ολυμπιακού που θα κάνει το παραμικρό και θέλω να πιστεύω ούτε του Ατρομήτου. Είχαμε πει για πιθανούς προβοκάτορες στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μιλούσαμε για μεγάλα επεισόδια, αλλά δεν μας άκουσαν. Εμείς, θα προσπαθήσουμε -αυτή τη φορά- να μην χαλάσουν αυτή τη γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να μην γίνει το παραμικρό, αλλά να γίνει ό,τι καλύτερο και όλα να πάνε καλά. Έχω παρακολουθήσει πολλούς τελικούς στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία. Το όραμά μου είναι να έχουμε τέτοιους τελικούς και στην πατρίδα μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να προτείνουμε στην ΕΠΟ, να αγοράσουμε έξτρα εισιτήρια σε μία θύρα και να φιλοξενηθούν παιδιά από σχολεία και ακαδημίες ποδοσφαίρου. Θέλουμε να γυρίσει το ο κόσμος στα γήπεδα και να χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι να γιορτάσουμε τον τελικό όλοι μαζί και ο καλύτερος να κερδίσει».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για το τι μέτρα έχει πάρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, για τον τελικό: «Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής για αυτό τον τελικό και πιστεύω πως έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Είχαμε συνεχώς επαφές με τους φιλάθλους μας και καθημερινές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς. Όπως για παράδειγμα έχουμε μισθώσει πέντε συρμούς, για την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να μην γίνει το παραμικρό στον τελικό. Οι οπαδοί μας και γενικά όλοι εμείς, έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Μπορεί να είναι παρακινδυνευμένο να πει κάποιος ό,τι δεν θα γίνει το παραμικρό στον τελικό, μερικές μέρες πριν διεξαχθεί, αλλά εγώ τολμάω να το πω».

Στην συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε:

Ο Ατρόμητος και εμείς θα βρεθούμε αντιμέτωποι, έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν και οι δύο. Ίσως να κάνουμε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι και οι δύο, έναν πολύ ωραίο τελικό Κυπέλλου. Από την πλευρά μας, αυτό που ελπίζουμε είναι να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα απολαύσουν όλοι. Να είμαστε όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε τις ομάδες μας με πάθος αλλά κυρίως να ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι το παιχνίδι.

Για την φετινή διοργάνωση:

Αυτό που συμβαίνει, η διοργάνωση και μόνο αυτής της συνέντευξης Τύπου είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για να πάνε πιο φυσιολογικά τα πράγματα στο μέλλον. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν με αυτόν τον τελικό πρέπει να εστιάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι δύο ομάδες. Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με ηρεμία. Το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ωραίο και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς με ένα θετικό τρόπο.

Για το αν οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες του Κυπέλλου:

Όταν μία ομάδα φτάνει σε έναν τελικό είναι γιατί κάτι έχει κάνει. Για παράδειγμα θυμάμαι ότι δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ματς με τον Πιερικό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό γιατί κάποιες άλλες δεν τα κατάφεραν. Άρα είναι οι καλύτερες. Σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή θα είναι διαφορετικό ματς. Ο Ατρόμητος θα είναι πιο έτοιμος και πιο δυνατός και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς.

-Για το τελευταίο του παιχνίδι και πώς νιώθει

Δεν το σκέφτομαι έτσι. Έχω το μυαλό μου στο παιχνίδι. Για την ώρα σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν θα αρνηθώ ότι είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα… Ότι έχω να προετοιμάσω τόσο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια το μυαλό μου είναι εκεί και είναι δύσκολο να επηρεαστώ από οτιδήποτε άλλο. Δεν κρύβω ότι θα ήθελα να κερδίσω έναν ακόμα τίτλο.

Τοροσίδης: «Ο τελικός είναι γιορτή»

Την ευχή ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να αποτελέσει γιορτή εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης.

«Νομίζω πως ο τελικός ξεκίνησε σήμερα, αφού τέτοια εκδήλωση παραμονές αγώνα δεν έχει ξαναγίνει. Το ίδιο κλίμα και διάθεση που υπάρχει από τις δύο ομάδες, ελπίζω να υπάρχει και το Σάββατο. Χορτάσαμε από λόγια, έφτασε η ώρα να γίνουν και πράξεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τα μίση και τα πάθη και να θυμόμαστε πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι και όπως λέει και το πανό πίσω μας, ο τελικός είναι γιορτή. Ο Ολυμπιακός διαχρονικά θέλει να κατακτά πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι το Σάββατο να νικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμη ένα τρόπαιο. Εμείς σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει. Κι εμείς φυσικά θέλουμε ένα ακόμα Κύπελλο και να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons