OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 81-53

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 81-53.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στους Θεσσαλονικείς και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας το 1-0 στη σειρά.

 Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό του απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των "ερυθρολεύκων". Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς με κάρφωμα του Πρίντεζη θα κάνουν το 14-0 για να σημειώσει το πρώτο καλάθι του ΠΑΟΚ ο Νίκος Παππάς στο 4'.

Στη συνέχεια η διαφορά θα ανοίξει ακόμα περισσότερο με τον Κάιλ Χάινς να πετυχαίνει το 32-6, προτού ο Πέρο Άντιτς με δύο εύστοχες βολές σημειώσει το 34-6 για τους Πειραιώτες. Με αυτό τον σκορ θα ολοκληρωθεί και το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση.

Έπειτα οι γηπεδούχοι θα διατηρήσουν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το προβάδισμα στο σκορ κόντρα στους Θεσσαλονικείς με τον Μάρκο Κέσελ, έπειτα από κάρφωμα να σημειώνει το 41-8 στο 14' του αγώνα.

Τα πράγματα στην συνέχεια δεν άλλαξαν στο παιχνίδι. Ο Πέρο Άντιτς με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα κάνει το 47-14, ενώ ο Ντόρσεϊ θα σημειώσει το 49-16 για τον Ολυμπιακό. Ο Δήμος Ντικούδης με 1/2 βολές θα κάνει το 51-21 και θα ακολουθήσουν δύο τρίποντα από τους Πέρο Άντιτς και Κώστα Σλούκα που θα κάνουν το σκορ (57-21), με το οποίο θα κλείσει το ημίχρονο.

Τίποτα δεν άλλαξε και στην τρίτη περίοδο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Ο Ολυμπιακός με δύο εύστοχες βολές του Κώστα Παπανικολάου έκανε το 66-32, πριν ο Τσακαλέρης με 1/2 πετύχει το 6-33.

Τα δεκάλεπτα: 34-6, 57-21, 72-37, 81-53.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons