OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΑΣ ΓIANNINA - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (53' Mirallas) (64' Djebbour) (71' Djebbour) (74' Fetfatzidis)


Με εμφάνιση που αρμόζει σε πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός απέδειξε γιατί το ματς με την Κέρκυρα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια κακή παρένθεση.

Με δαιμονισμένο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ, μπροστά σε 800 οπαδούς του που βρέθηκαν στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων.

Δύο γκολ από τον Τζεμπούρ (64', 71'), ένα από τον Μιραλάς (53') που έφτασε τα 20 στην Σούπερ Λίγκα κι άλλο ένα εξαιρετικής ομορφιάς στην επανεμφάνιση του Φετφατζίδη (75').

Πρώτος σε ασίστ με 7 ο Αμπντούν! 

Το «χουνέρι» από την Κέρκυρα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ για τον εγωισμό των παικτών του Ολυμπιακού για να χρειαστεί να αφυπνιστούν από τις προεδρικές παρατηρήσεις. Δεν χρειαζόταν λοιπόν εξτρά κίνητρο για να μπουν στους «Ζωσιμάδες» έτοιμοι να καθαρίσουν τον ΠΑΣ και ταυτόχρονα να μην επηρεαστούν από τον αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Βαλβέρδε… λογάριασε χωρίς τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, κατεβάζοντας την καλύτερη δυνατή 11άδα. Πάντως η απουσία τόσο του Ιμπαγάσα, όσο και του Μακούν ήταν εμφανής.

Η ανάπτυξη γινόταν κυρίως από τα άκρα με την επιθετική τριπλέτα να αλλάζει συχνά θέσεις. Αυτό πάντως δεν βοήθησε να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα ή να νικηθεί ο Κηπουρός, που δεν χρειάστηκε να κάνει… θαύματα κάτω από τα δοκάρια για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Στις δυο πιο δύσκολες στιγμές, αντέδρασε ψύχραιμα στο επικίνδυνο σουτ του Ορμπάιθ και την επέλαση του Μιραλάς, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κάθετη του Φουστέρ.

Ποιος είδε όμως τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου και δεν τον φοβήθηκε! Με δαιμονισμένο ρυθμό και καμία διάθεση να σταματήσει, δεν έδειξε έλεος απέναντι στους Γιαννιώτες. Τον χορό… έσυρε -ποιος άλλος- ο Μιραλάς! Αφού έφτασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα και προβάρει το παπούτσι του πρώτου σκόρερ, βοήθησε και τον Τζεμπούρ να ανακτήσει την επαφή του με τα δίχτυα.

Ο «τρομοκράτης» χτύπησε και δεύτερη φορά και θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στο κατάλληλο τάιμινγκ, αφού πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου. Θετική επανεμφάνιση από τον Φετφατζίδη που γύρισε εντυπωσιακά στην δράση. Άψογη συνεργασία με τον Φουστέρ κι ένα τέρμα αντάξιο των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν γι’ αυτόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Ντάσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Κυριάκος, Βίλα.

Στον πάγκο: Φεγκρούς, Μπακαγιόκο, Λίλα, Τζανής, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης, Γιάκος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Μοδέστο, Φέισα, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Ντιόγκο.

Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται ο αγωνισιτκός χώρος του γηπέδου των Ζωσιμάδων , με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εκφράζουν τον εύλογο προβληματισμό τους. 

 Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε το ματς των δεύτερων ομάδων με τον Διαμαντάκο να δίνει τη νίκη 2-1 στον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons