OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ATΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (61' Μarcano) (66' Fetfatzidis)


ΤΕΛΙΚΟ 0-2

Με τον Τάτο και τον Μήτρογλου στην βασική ενδεκάδα και δίχως πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης, που ίσως ήθελε να κάνει πρόβα πριν από τον τελικό του Κυπέλου. Το σύστημα που επέλεξε ο Έλληνας προπονητής είναι 4-2-3-1, με προωθημένο τον Μήτρογλου και τους Τάτο και Καραγκούνη στα άκρα.

Με 8 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ παρέταξε την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνοντας ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα ανακάτεψε την τράπουλα ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Οι Παπάζογλου, Μόνχε, Φέισα και Ντιόγκο ήταν οι ποδοσφαιριστές που  δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος και είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.

Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό δυστυχώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού οι δύο ομάδες δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και ο ρυθμός ήταν κακός σ' ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο.

"Ερυθρόλευκο" ημίχρονο με κακό θέαμα

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι και από τα πρώτα λεπτά πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ράντμαν. Την αρχή έκανε στο 11' ο Ντιόγκο που απείλησε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μόνχε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει άουτ.

Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Γιάννης Φετφατζίδης που στο 16' είχε ένα καλό σουτ, στο 31' εκτέλεσε ένα φάουλ, ενώ η καλύτερη στιγμή έγινε στο 42', όταν το σουτ του Φέισα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ράντμαν.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες δεν ανησύχησαν τον Ρόι Κάρολ και η μοναδική καλή στιγμή που είχαν στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε από τα πόδια του Τάτου, όμως ο Μήτρογλου έκανε κακό κοντρόλ και δεν κατάφερε να απειλήσει εντός περιοχής (42'). Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να παίζει καλύτερα, όμως το 0-0 ήταν σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, αφού οι Πρωταθλητές Ελλάδας εξακολουθούσαν να έχουν το πάνω χέρι και να δημιουργούν φάσεις. Στο 47' ο διαιτητής -κακώς- καταλόγισε πέναλτι, όταν ο Ντιόγκο έπεσε εντός περιοχής μετά από άγγιγμα του Νάστου, όμως ο Ράντμαν μπλόκαρε την κακή εκτέλεση του Φουστέρ και το 0-0 παράμενε.

Όταν ο Ολυμπιακός ξύπνησε... (0-2)

Το χαμένο πέναλτι  του Ισπανού, πείσμωσε τους Πειραιώτες που στη συνέχεια έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 61'. Ο Μοδέστο σέντραρε, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Μαρκάνο από κοντινή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέντε λεπτά αργότερα (66'), ο Φέισα έδωσε στον Φετφατζίδη και εκείνος με εξαιρετική λόμπα "κρέμασε" τον Ράντμαν και διαμόρφωσε το 2-0. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην 23η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα...

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ατρόμητο να βγαίνει -επιτέλους- στην επίθεση, όμως ούτε το σουτ του Νάστου (81'), ούτε αυτό του Οικονόμου (89') κατέληξαν στα δίχτυα και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς.



66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0! Έπειτα από ασίστ του Φέισα για τον Φετφατζίδη, ο νεαρός άσος "σκάβει" τον Ράντμαν και πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ!

61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Σηκώνει ωραία ο Μοδέστο, κεφαλιά προς τα πίσω από τον Μέλμπεργκ και ο Μαρκάνο από κοντά νικάει τον Ράντμαν.

 47' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό σε τράβηγμα του Νάστου στον Ντιόγκο στην περιοχή. Κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ατρόμητου.Σώζει ο Ράντμαν στην εκτέλεση του Φουστέρ, που έστειλε την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία!

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης, Τάτος, Μήτρογλου. 

 Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καραμάνος, Επστάιν, Δημούτσος, Φυτανίδης, Μπάλλας, Αναστασάκος.

 Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Μακούν, Ντιόγκο.

 Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μιραλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons