OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Τραγωδία στην Ιταλία - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο...

Σοκ στην Ιταλία. Στο ματς της Πεσκάρας με την Λιβόρνο για τη Serie B, στο 31ο λεπτό ο Πιερμάριο Μοροζίνι υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και ο 26χρονος Ιταλός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, Πιερμάριο Μοροζίνι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie B, Πεσκάρα - Λιβόρνο και κατέρρευσε στο γήπεδο.


 Πένθος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Πιερμάριο Μοροζίνι υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Πεσκάρα-Λιβόρνο και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο. Συγκλονιστικό βίντεο της κατάρρευσής του. Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό με θύμα έναν νεό άνθρωπο στο χώρο του αθλητισμού. Αναβλήθηκε η αγωνιστική στην Ιταλία.

O 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λιβόρνο από τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο της Πεσκάρα, όπου μεταφέρθηκε, ο παίκτης ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε εκεί με ασθενοφόρο και οι προσπάθειες επαναφοράς του ήταν δυστυχώς άκαρπες.

Στο 30' του αγώνα, ο Μοροζίνι έπεσε στο έδαφος προδομένος από την καρδιά του, ενώ συγκλονίζει η εικόνα του να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ξανά. Έντρομοι οι συνάδελφοί του φώναξαν στον διαιτητή προκειμένου να διακόψει το ματς και να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο μέσος της Λιβόρνο ήταν ήδη νεκρός.

Ο επικεφαλής του τμήματος Καρδιολογίας του νοσοκομείου, Λεονάρντο Παλόσια, δήλωσε: "Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να τον επαναφέρουμε, δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά". Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης της Λιβόρνο έσπευσαν στην εντατική και ζήτησαν να "αποχαιρετήσουν" τον Μοροζίνι πριν το σώμα του μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Λίγες μέρες νωρίτερα το ιταλικό ποδόσφαιρο είχε βυθιστεί στο πένθος λόγω του θανάτου μετά από το τροχαίο του 17χρονου Μίρκο Φερσίνι, ενώ τη ζωή του είχε χάσει και ο αθλητής του βόλεϊ Βίγκορ Μποβολέντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons