OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έτοιμοι για το νταμπλ...

Ερνέστο Βαλβέρδε και Βασίλης Τοροσίδης δήλωσαν πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταμπλ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για το νταμπλ και θα ήταν πολύ ωραίος τρόπος για να «κλείσουμε» την χρονιά», τόνισε ο Ισπανός προπονητής ο οποίος σχολίασε για το χαρακτηρισμό φαβορί που αποδίδεται στον Ολυμπιακό…

«Εμείς δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί μπορούμε και να χάσουμε»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

-Για τον τελικό και τον χαρακτηρισμό «φαβορί» που αποδίδεται στον Ολυμπιακό:
«Είμαστε μια μέρα πριν τον τελικό. Είναι μια σημαντική μέρα και για μας και για τον Ατρόμητο. Πιστεύω πως θα γίνει ένας ωραίος τελικός. Είμαστε προετοιμασμένοι για το νταμπλ και θα ήταν πολύ ωραίος τρόπος για να «κλείσουμε» την χρονιά. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας έχει αποδώσει τον τίτλο του φαβορί. Εμείς δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί μπορούμε και να χάσουμε. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και είναι ο καλύτερος τρόπος για να
προετοιμάσεις ένα παιχνίδι».

-Για το γεγονός ότι είναι το τελευταίο του επίσημο ματς:
«Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι κάτι θα σκεφτώ. Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να κερδίσουμε. Όπως και να έχει δεν σκέφτομαι πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Η μόνη ιδιαιτερότητα είναι πως είναι ένας τελικός και παίζονται με μυαλό και ψυχή. Οπότε δεν σκέφτομαι πως είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά ένας τελικός».

-Για το αν θα μπορούσε να αντέξει μια ανάλογη διαδικασία όπως στον τελικό με την ΑΕΚ ο οποίος κρίθηκε μετά από αρκετά πέναλτι:
«Όχι σας παρακαλώ... Δεν ήταν ο πρώτος τελικός που κρίθηκε στο πέναλτι. Όλοι οι παίκτες είχαν σκοράρει. Σε έναν τελικό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Δεν είναι αυτό που προτιμούμε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

-Για τους Μήτρογλου, Τάτο και αν μπορούν να κάνουν ζημιά:
«Το σκέφτομαι γιατί είναι αν όχι οι δύο καλύτεροι παίκτες του Ατρόμητου, από τους καλύτερους. Δεν είναι δύο παίκτες που απλά είναι δύο καλοί παίκτες, αλλά γιατί χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Ατρόμητου. Ο Μήτρογλου σκοράρει, ενώ ο Τάτος δημιουργεί το παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως ο Μήτρογλου δεν είχε πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο και αυτό είναι επιτυχία του προπονητή του Ατρόμητου».

-Για το πώς περιμένει τον Ατρόμητο: «Πιστεύω πως θα υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν θα είναι αμυντικός και θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος κλείστηκε πολύ πίσω και εμείς κατακτήσαμε εύκολα τον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι δύσκολο αύριο να έχουμε χώρους».

-Για τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα:
«Δεν μπορώ να σας βοηθήσω ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει. Ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά, αλλά θα το ξέρουμε το απόγευμα».

-Τι κρατάει από την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού:
«Αυτό που θα μου μείνει είναι ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν οι Έλληνες. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και όπως φαντάζεστε αυτό που θέλω να ξεχάσω είναι κάποια επεισόδια, τα οποία για μας είναι άσχημα».

-Εάν θα τον βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας του η κατάκτηση του νταμπλ:
«Δεν ξέρω. Ας το πάρουμε και να το δούμε. Αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το αύριο».

Τοροσίδης: «Αν παίξουμε όπως όλη τη σεζόν, δεν φοβόμαστε» Εάν ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που είχε τις κρίσιμες στιγμές στο πρωτάθλημα τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κάτι απέναντι στον Ατρόμητο υποστήριξε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Το ότι είμαστε το φαβορί έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όλα μπορούν να γίνουν. Μπορεί να το χάσουμε ή να το κερδίσουμε. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως όλη τη χρονιά, δεν έχει να φοβάται κανένα παιχνίδι. Αν δεν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να χάσουμε», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι άγχος δεν υπάρχει λόγω του γεγονότος ότι οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται ως φαβορί…

«Όπως είπα είναι ένας τελικός. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα να βγαίνει την επόμενη μέρα δυνατός. Υπάρχει κίνητρο».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό των παικτών το ενδεχόμενο εφησυχασμού. «Τα χρόνια που χάσαμε το Κύπελλο δεν χάσαμε τον τίτλο στον τελικό. Ο τελικός είναι ένας τελικός. Όσο νωρίς και να έχεις πάρει το πρωτάθλημα, στον τελικό όλοι έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι γιατί κρίνεται ένας τίτλος. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Δεν γίνεται γιατί και το φιλικό στην Αυστραλία πάμε για να κερδίσουμε», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κατάκτησής του.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα με βοηθήσει για το Euro. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα κατακτήσω τον τίτλο. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Έχουμε ακόμα να το σκεφτούμε πολύ καιρό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και μετά την Εθνική», τόνισε.

«Όλα τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο έχουν γλύκα. Για τον κόουτς δεν ξέρω γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι αλλά όχι η τελευταία χρονιά», συνέχισε αναφερόμενος στον προπονητή του Ολυμπιακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons