OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Δύο επιπλέον θύρες για τον Ολυμπιακό...

Η Αστυνομία άναψε το "πράσινο φως" να ανοίξουν δύο ακόμη θύρες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον τελικό με τον Ατρόμητο και έτσι οι Πειραιώτες θα πάρουν 34.500 εισιτήρια.

 Στην τελική ευθεία έχει μπει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ατρομήτου και του Ολυμπιακού, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 28 Απριλίου στις 20.30 το βράδυ.

Μετά την πρώτη σύσκεψη της Μεγάλης Τετάρτης (11/4), την Μεγάλη Πέμπτη (12/4) ήταν η σειρά της Αστυνομίας να κάνει αυτοψία στο ΟΑΚΑ προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα παραλάβει η κάθε ομάδα.


Αρχικά ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε 32.000 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.500. Ωστόσο τα νέα για τους "ερυθρόλευκους" ήταν καλύτερα την Μεγάλη Πέμπτη, καθώς η Αστυνομία μετά την αυτοψία στο Στάδιο, άναψε το "πράσινο φως" για το άνοιγμα δύο ακόμη θυρών.

Έτσι θα ανοίξουν οι θύρες 30 και 13Α για τις ανάγκες του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες συνολικά θα παραλάβουν 34.500 εισιτήρια. Από την άλλη ο Ατρόμητος θα παραλάβει τα αρχικά 12.500.

Επίσης, η ΕΠΟ θα διαθέσει η ίδια εισιτήρια στην θύρα 29 μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για την θύρα 23 μόνο για τους οπαδούς του Ατρομήτου.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κοστίζουν από 10 μέχρι 30 ευρώ (10, 15, 25, 30), ενώ θα υπάρχουν και λίγα των 50 ευρώ για την θύρα 9 του Σταδίου.

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη (17/4) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή θα γίνει σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ομάδων για τα οργανωτικά θέματα του τελικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons