OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

"Χρυσώνει" τον Χολέμπας η Μπρίζ, θέλει Μιραλάς η Μονακό...

Η Μπριζ είναι έτοιμη να δώσει 2.500.000 ευρώ για τον Χολέμπας, ενώ η Μονακό κατασκοπεύει τον Μιραλάς...

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όπου ο Ολυμπιακός επένδυε σε ώριμους και έμπειρους παίκτες, φέτος αλλά και πέρσι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο "τιμόνι" της ομάδας, δεν λείπει το ταλέντο.
Αυτό είναι καλό γιατί οι Πειραιώτες έχουν ποδοσφαιριστές μ' όλο το μέλλον μπροστά τους, αλλά και κακό, γιατί πολύ απλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που τους "κατασκοπεύουν".

Τρανό παράδειγμα, η περίπτωση τόσο του Χοσέ Χολέμπας, όσο και του Κέβιν Μιραλάς. Για τον διεθνή αριστεροπόδαρο, ενδιαφέρεται η Κλαμπ Μπριζ και τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Οι Βέλγοι μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ, προκειμένου να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Χολέμπας, όμως επιθυμία του παίκτη και του Ολυμπιακού είναι να παραμείνει στην ομάδα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013). Όταν βέβαια φτάσει η επίσημη πρόταση, πολλά μπορεί να αλλάξουν....

Όσο για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, η Μονακό τον κατασκόπευε όλη την χρονιά, φυσικά και ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί σε ομάδα της Β' κατηγορίας στην Γαλλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons