OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Θα το ανακοινώσει μόνος του...

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώατας Καραπαππάς, σε δηλώσεις του στον «Sentra 103,3» τόνισε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει μετά το Πάσχα το αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Για το αν πρώτα θα λυθεί το θέμα προπονητή και μετά θα γίνουν οι μεταγραφές: «Είναι απολύτως λογικό σαν σειρά. Πρώτα είναι το θέμα του Βαλβέρδε που όντως και λογικά απασχολεί γιατί είναι κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Είναι αγαπητός σε όλους και έχουμε πει από την αρχή ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει όταν ο προπονητής και ο πρόεδρος καθίσουν στο τραπέζι και ο προπονητής ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι θέμα επαγγελματικό, δεν είναι θέμα πρότασης, αντιπρότασης, δεν υπάρχει διαφοροποίηση στα χρήματα. Το θέμα έχει να κάνει με την τελική απόφαση του προπονητή για το αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Μην ξεχνάμε ότι είναι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του και μπορείτε να το αναγάγετε αυτό στη δική σας ζωή και να σκεφτείτε αν είναι εύκολο να μη βλέπεις τα παιδιά σου. Περισσότερο αυτό το θέμα θα βαρύνει την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαλβέρδε περνάει πάρα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, αν εξαιρέσεις τις μαύρες μέρες των γηπέδων, που είναι ελάχιστες και κακώς λέμε ότι τον επηρεάζουν. Ναι, τον προβληματίζουν, αλλά δεν θα παίξει ρόλο ένα μπουκάλι που πέφτει δίπλα στον πάγκο ή μια κακή αντίδραση της εξέδρας. Ο Βαλβέρδε είναι επαγγελματίας, ξέρει ποια είναι τα σημαντικά και ποια να προσπερνάει. Επαγγελματικά είναι πολύ καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό».

Για το αν οι απολαβές του αγγίζουν τα 1,8 εκατ. ευρώ: «Νομίζω ότι δεν είστε μακριά στα νούμερα. Το συμβόλαιο και η δουλειά που κάνει σε όλα τα επίπεδα είναι αξιοζήλευτα για κάθε προπονητή. Ο τρόπος που του φέρονται όλοι στην ομάδα, τα χρήματα που παίρνει και βγαίνουν από τη δουλειά του είναι πολύ καλά. Από το προσωπικό του θέμα θα κριθεί αν βρίσκεται στο λάθος σημείο της Ευρώπης».

Για το αν περιμένουμε το ραντεβού Μαρινάκη - Βαλβέρδε ή έχει ήδη γίνει μια κουβέντα: «Τότε (σ.σ. στο ραντεβού που θα γίνει) θα ανακοινώσει στον πρόεδρο την απόφασή του. Εχει γίνει ήδη κάποια κουβέντα, καθώς είναι εξαιρετική η σχέση των δύο ανθρώπων και ίσως περνά από το μυαλό του Βαλβέρδε ότι δεν του αρέσει αυτό το 'μένει-φεύγει' για να μην βάλει σε δοκιμασία την ανθρώπινη σχέση με τον πρόεδρο αλλά και το σύλλογο και τον κόσμο γενικότερα. Να μη συνεχίζονται δημοσιεύματα και εικασίες».

Γιατί δε φέρνει την οικογένειά του στην Ελλάδα ο Ισπανός: «Μπορεί κάποιοι να το βρίσκουν εύκολο, υπάρχουν όμως αντικειμενικοί λόγοι που το κάνουν δύσκολο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο Βαλβέρδε. Πρώτος θα το ανακοινώσει ο ίδιος».

Για το αν μπορεί η ανακοίνωση να γίνει πριν τον τελικό: «Όταν με το καλό επιστρέψουν από τις διακοπές προπονητής και πρόεδρος θα αποφασίσουν οι δύο το πότε και τι θα γίνει και θα δουν και πότε θα ανακοινωθεί. Μόλις γυρίσουν θα συναντηθούν και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους. Όμως όλοι τώρα στον Ολυμπιακό πρέπει να σκέφτονται το παιχνίδι με τα Γιάννενα. Το καλό για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι ότι θα ταξιδέψουν και φίλοι Ολυμπιακού στα Γιάννενα και θα τους έχουν κοντά. Πήραμε 850 εισιτήρια, πολύ λίγα θα δοθούν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα στα Γιάννενα και στις γύρω περιοχές, που ο κόσμος διψάει να δει τον Ολυμπιακό. Το ζήσαμε αυτό και στο Αγρίνιο πρόσφατα. Είναι ευκαιρία τώρα οι Γιαννιώτες Ολυμπιακοί να τον δουν και το αξίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά φέτος παντού και στο «Καραϊσκάκη». Λέμε ότι δεν παίζει ο κόσμος, όμως για παράδειγμα στο ματς με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο με το μεγάλο στραβοπάτημα, πιστεύω ότι αν εκεί είχαμε οπαδούς τότε θα είχε έρθει νωρίτερα η αφύπνιση».

Για το αν είναι αλήθεια τα ονόματα προπονητών που γράφονται ότι έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό: «Το ότι υπάρχει αβεβαιότητα να φύγει ή όχι ο Βαλβέρδε δεν το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και η πιάτσα των ατζέντηδων. Λογικό είναι να έρχονται κατά δεκάδες οι προτάσεις. Όμως οφείλουμε από σεβασμό σε αυτό που θέλει ο πρόεδρος αλλά και προς τον προπονητή, οποιαδήποτε αλλαγή και βολιδοσκόπηση να γίνει μετά την ανακοίνωση της απόφασης. Θα ήταν unfair να κάναμε τώρα επαφές, εκτός αν είχαμε δείγματα ότι ο προπονητής θα πει ότι φεύγω. Εμείς έχουμε μια λίστα από όλες τις προτάσεις που υπάρχουν. Ακολουθούν οι εφημερίδες μια γραμμή λογικής, ότι είναι Ισπανός ο Βαλβέρδε, άρα θα παραμείνει ισπανικά ο Ολυμπιακός σε αυτό το μοντέλο. Και συνήθως τα απλοϊκά είναι τα πιο σωστά, ο πρώτος δρόμος σκέψης είναι σωστός. Και αν δεν είναι της ισπανικής σχολής, θα είναι παρεμφερούς. Όχι ιταλικής, ούτε γερμανικής. Η γαλλική είναι κοντά».

Για τον προπονητή της Βαλένθια, Ουνάι Εμερι, που «στέλνουν» οι Ισπανοί στο λιμάνι:
«Εφόσον ο Βαλβέρδε δεν είναι ο προπονητής μας, υπάρχουν πάρα πολλοί που θα μπουν σε λίστα αξιολόγησης για να γίνουν οι συζητήσεις. Αλλά το να διαλέξει ο Ολυμπιακός προπονητή, π.χ. τον Εμερι ή τον Μαντσίνι, δε σημαίνει ότι θα τον πάρει. 'Η αντίθετα αν ένας μάνατζερ προπονητή, όπως του Εμερι ή του Μαντσίνι, θέλει Ολυμπιακό, δε σημαίνει ότι θα τον πάρουμε. Εξαρτάται και από τις απαιτήσεις του, το τιμ του, το μπάτζετ που ζητά».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Νάτσο Σκόκο να πάει στον Ολυμπιακό: «Αλλο πράγμα τι θέλει ο καθένας και άλλο τι θέλει ο Ολυμπιακός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons