OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κλείνει Σκόνδρα ο Ολυμπιακός...

Το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην περιβόητη ελληνοποίηση στο ρόστερ του, καθώς όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο παγκόσμιο συνέδριο της "Θύρας 7", η ομάδα θα αποκτήσει μεταξύ άλλων 4-5 ταλαντούχους παίκτες από την χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα αποκτηθεί, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννη Σκόνδρας, που αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ο 22χρονος άσος που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά (28 συμμετοχές), βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για να αποκτήσουν. Πριν δύο ημέρες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σκόνδρας τα πήγε περίφημα "σβήνοντας" τον Κέβιν Μιραλάς, όμως το γεγονός αυτό ήταν η επιβεβαίωση του ταλέντου του και όχι η αφορμή για να ξεκινήσει το φλερτ με τους Πειραιώτες.

Όπως σας προαναφέραμε, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τσεκάρουν την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού και έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές, όμως λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, δεν βγήκε κάτι προς τα έξω. Τώρα λοιπόν που ο τελικός πέρασε, άρχισαν οι φήμες, όμως στην πραγματικότητα η απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από την ομάδα του Πειραιά έχει μπει στην τελική ευθεία και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει να είναι δεδομένη.

Άλλωστε η περίπτωση του 22χρονου δεξιοπόδαρου αμυντικού είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό, αφού είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει κάνει καλό πρωτάθλημα, έχει εμπειρία χρόνων στην Superleague, είναι Έλληνας (οπότε θα ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ) και θα μπορεί να καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη είτε όταν θα απουσιάζει, είτε αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons