OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

33.000 εισιτήρια ο Ολυμπιακός, 12.500 ο Ατρόμητος...

Οριστικά το Σάββατο 28 Απριλίου στις 20:30 το βράδυ στο ΟΑΚΑ, θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου, όπως έγινε γνωστό ύστερα από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που διεξήχθη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα αποφασίστηκε, ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει 33.000 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.500, ενώ πριν τον τελικό θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο φιναλίστ.

Εξάλλου, αύριο Μ. Πέμπτη θα γίνει αυτοψία από την αστυνομία στο ΟΑΚΑ, ενώ ήδη ζητήθηκε από την διοίκηση του σταδίου να προχωρήσει σε βελτιώσεις για την καλύτερη ασφάλεια των οπαδών.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Ο τελικός θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ στις 20:30 κάτι που το αποδέχτηκε και η ΕΠΟ και η αστυνομία και το κανάλι. Ήταν η πιο ευρεία σύσκεψη που έχω συμμετάσχει. Ήταν μια έγκυρη σύσκεψη αρκετές μέρες πριν τον τελικό. Βάλαμε τους πρώτους κανόνες. Ποιες θύρες θα πάρει η κάθε ομάδα και ποσά εισιτήρια. Υπάρχει ακόμα μια αυριανή αυτοψία της αστυνομίας για να συμφωνήσει στο πλάνο.

Εμείς σαν Ολυμπιακός είπαμε ότι βλέπουμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Είμαστε δυο ομάδες με σοβαρές διοικήσεις και με καλές σχέσεις. Δυο ομάδες που έχουν πετύχει τους βασικούς τους στόχους τη φετινή περίοδο και αυτό έχει σημασία για την ψυχολογία των φιλάθλων μας. Εκφράσαμε την επιθυμία να δώσουμε μαζί και τον κ. Σπανό μια κοινή συνέντευξη τύπου 3-4 μέρες πριν το τελικό ώστε να δώσουμε ένα διαφορετικό κλίμα. Η δέσμευση μας είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε σε ένα τελικό χαμηλών τόνων και να επηρεάσουμε με την καλή έννοια τους φιλάθλους μας ώστε να πάνε στο γήπεδο για ένα παιχνίδι γιορτή. Να ξεχάσουμε τα άσχημα συμβάντα του περσινού τελικού
».

Για τις αντιρρήσεις της αστυνομίας για την έδρα του τελικού, ο κ. Μώραλης τόνισε: «Δεν εκφράστηκε επίσημα από την αστυνομία ότι δεν θεωρεί το ΟΑΚΑ ασφαλές γήπεδο. Θα γίνουν ωστόσο κάποιες ενέργειες στο στάδιο για να βελτιωθεί το επίπεδο ασφαλείας, όμως αυτό είναι θέμα της ΓΓΑ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ», ενώ για το θέμα των εισιτηρίων εξήγησε ότι δεν υπήρξε διαφωνία, εκτός από δύο θύρες που θέλουν οι ομάδες να ανοίξουν αλλά δεν θέλει η αστυνομία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Νίκος Προύτζος, ανέφερε: «Δεν υπήρξαν αντιρρήσεις από την αστυνομία για το ΟΑΚΑ. Κάποιες μικροβελτιώσεις θέλει η ΕΛ.ΑΣ. από τη διοίκηση του σταδίου. Θα πάμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου στις 28 του μήνα, ενώ οι δυο ομάδες θα μοιραστούν 40.000 με 45.000 εισιτήρια».

Τέλος, από πλευράς Ατρομήτου, ο Γιώργος Χάτζης δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα μέτρα που πάρθηκαν αυτή τη φορά είναι σαφώς βελτιωμένα από τα περσινά, ώστε να μην αντικρίσουμε αυτό το ελεεινό χάλι όπως στο τελικό με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος θα πάρει περίπου 12.500 εισιτήρια, ενώ ο Ολυμπιακός περίπου 33.000. Φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, αλλά της Ευρώπης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons