OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πάντελιτς και άμυνα τον πήγαν στον τελικό...

Μετά από τρία χρόνια ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου με την άμυνά του να παραμένει απαραβίαστη στο θεσμό για 414 λεπτά. Αφλογιστία στην επίθεση πλην Πάντελιτς. Δεύτερος σκόρερ ο Αμμπντούν.

Το ταξίδι για τον Ολυμπιακό με προορισμό τον τελικό του Κυπέλλου ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβρη από την Κατερίνη. Ο Πάντελις "καθάρισε" τον Πιερικό με δύο γκολ, ο Αμπντούν σφράγισε την πρόκριση, ενώ το γκολ του Ελευθεριάδη στον Δασκαλάκη ήταν το μοναδικό που δέχθηκαν στο θεσμό οι "ερυθρόλευκοι".

Από εκείνο το ματς και για 414 λεπτά η μπάλα δεν έχει μπει στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Και όταν τραυματίστηκε ο Πάντελιτς μίλησε στα ημιτελικά η άμυνα. Τόσο στα μετόπισθεν όσο και μπροστά με το γκολ του Μέλμπεργκ, το μοναδικό απέναντι στον ΟΦΗ.

 Μετά την Κατερίνη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δύο νοκ-άουτ αναμετρήσεις στο "Καραϊσκάκης" όπου επικράτησε των Θρασύβουλου, Πανιωνίου με συνολικό σκορ 7-0.
Ο Πάντελιτς ήταν και πάλι εκεί (4 τέρματα), Φουστέρ και Αμπντούν βρήκαν στόχο ενώ και ο Ντιόγκο "μίλησε" μία φορά χωρίς να είναι καθοριστικός. Αντίθετα το δίδυμο που πετάει "φωτιές" φέτος μπροστά (Μιραλάς-Τζεμπούρ) δεν έχει βάλει φέτος στον θεσμό ούτε ένα γκολ!

Και όταν χτύπησε ο Πάντελιτς ήρθε η ώρα της άμυνας. Στο πρώτο ματς με τον ΟΦΗ όπου το γήπεδο έγειρε προς την εστία του Σαχσανίδη, μόνο ο Ολοφ Μέλμπεργκ είχε την λύση στο σκοράρισμα και μάλιστα προς το τέλος (81'). Ενα γκολ που υπερασπίστηκαν τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού στην Κρήτη στέλνοντας την ομάδα στον τελικό του ΟΑΚΑ απέναντι στον Ατρόμητο.

Ένας τελικός που θα φέρει την άμυνα-μπετόν των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Κώστα Μήτρογλου. Και απέναντί του ο πρώτος σκόρερ, Μιραλάς που δεν έχει βάλει ούτε ένα τέρμα φέτος στο κύπελλο. Όπως και ο Τζεμπούρ...

Η πορεία προς τον τελικό

21/12/2011 Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3
Ελευθεριάδης 36' - Πάντελιτς 31', 45+1', Αμπντούν 71'
 
11/1/2012 Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 3-0
Πάντελιτς 10', 55', Φουστέρ 21'
 
25/1/2012 Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0
Πάντελιτς 12', 65', Ντιόγκο 78', Αμπντούν 87'

21/3/2012 Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-0
Μέλμπεργκ 81'

 4/4/2012 ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-0

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού


Πάντελιτς 6
Αμπντούν 2
Φουστέρ 1
Ντιόγκο 1
Μέλμπεργκ 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons