OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Βαρύ το κλίμα και το… πρόστιμο

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε. Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος από τη χθεσινή αγωνιστική εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού, έκανε αισθητή την παρουσία του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το «δώρο» που έκανε ο Ολυμπιακός στο αντίπαλο «τριφύλλι», ξεπέρασε τα προγνωστικά και έκανε τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» να πάρει σοβαρές και αυστηρές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

«Χθες το βράδυ εγώ αλλά και όλοι οι οπαδοί μας δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε, από τα νεύρα, την πίκρα και τη στενοχώρια μας. Δώσαμε δικαίωμα στη μισή Ελλάδα να μας χλευάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για ενδεχόμενη λήξη της συνεργασίας με τον Φραν Γιέστε, ενώ «πάγωσε» και την ανανέωση των συμβολαίων άλλων παικτών.

«Δεν θα ήθελα να ξανακάνουμε τέτοια συνάντηση. Ξέρετε ότι είμαι πάντα κοντά σας και στις χαρές και στις λύπες και φυσικά θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά μόνο με όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά τη φανέλα. Οι τουρίστες δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Στο χέρι σας είναι να το γυρίσετε. Μπορείτε, από εσάς εξαρτάται».

Το βαρύ πρόστιμο που επέβαλε ο Μαρινάκης στους παίκτες ήταν πέρα από τις προβλέψεις όλων, αφού ουσιαστικά ξεπέρασε τα 500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει το στοίχημα να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος, το πρόστιμο για το αποτέλεσμα στο Καυτανζόγλειο ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα αφαίρεσε το πριμ των 300.000 ευρώ του προηγούμενου μήνα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαγόρευσε για τον προσεχή μήνα στους ποδοσφαιριστές του, να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση ή να δώσουν συνέντευξη προς όλα τα Μ.Μ.Ε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons