OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αν το μάτι δεν γυαλίζει αυτά παθαίνεις...Γιατί τέτοια απάθεια;...


Τόσο αργό παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού είχαμε καιρό να δούμε. Αυτό αφορά κυρίως το δεύτερο ημίχρονο όπου βέβαια είναι και η εικόνα που μένει. Μια ομάδα που ήθελε, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να φθάσει στη νίκη. Υποτίθεται ότι σε αυτό θα βοηθούσε ο Γέστε, αλλά όσο το είδατε εσείς το είδα κι εγώ. Δεν είδαμε και πολλές διαφορές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν συνέλθει από τις διακοπές και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η Δόξα αυτό μπορούσε αυτό έπαιξε, για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει δικαιολογία.

Κάποια στιγμή και ο Τοροσίδης πρέπει να βοηθήσει ουσιαστικά. Αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο καλό παιχνίδι ήταν αυτή στην Αγγλία με την Άρσεναλ. Ολιγαρκής στα αμυντικά του καθήκοντα και κάποιες νωχελικές προσπάθειες από δεξιά με αντιπάλους που είναι κάτω του μετρίου.

Τι να τα κάνεις τα ρεκόρ στην άμυνα, όταν δεν σκοράρεις κόντρα στην ομάδα που έχει δώσει ήδη ραντεβού στη β εθνική για την επόμενη ομάδα. Ακίνδυνη επιθετικά (έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε όλο το πρωτάθλημα), ταμπούρι πίσω και ότι γίνει. Γι’ αυτό σε αυτά τα ματς δεν πρέπει να σπαταλάς ούτε μισή φάση. Ο Μιραλάς στην αρχή σου έδινε την εντύπωση ότι «δεν βαριέσαι θα βάλω το επόμενο». Έλα όμως που δεν μπορείς να έχεις πολλά τετ α τετ κόντρα σε ομάδες που παίζουν όλοι πίσω από την σέντρα. Μέσα σε όλα έχεις και την ατυχία με το δοκάρι του Βέλγου και φυσικά την ευκαιρία του Αβραάμ.

Το χειρότερο ήταν ότι δεν έβλεπες στα μάτια των παικτών αυτή τη σπίθα. Αυτό το θα τους «δαγκώσουμε» αλλιώς δεν φεύγουμε από δω. Καλή η τεχνική και οι πολλές πάσες, αλλά σε αυτά τα ματς θέλεις και τσαμπουκά. Πάντα στις γκέλες οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν, αλλά για μιας και μιλήσαμε για τσαμπουκά, ο Μοντέστο έλλειψε σήμερα.

Η σημερινή γκέλα είναι από αυτές που δύσκολα χωνεύονται. Τώρα δεν αλλάζει κάτι, απλά η «σφαλιάρα» ίσως λειτουργήσει και ως αφύπνιση…

Και ενώ περιμέναμε ότι μετά από τις διακοπές ο Ολυμπιακός θα μάσαγε σίδερα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει σαν να βρίσκεται αλλού. Σε άλλο κόσμο. Σαν να μην υπολογίζει τα παιχνίδια. Και με τον Ατρόμητο έστω ήρθε η νίκη και δύσκολα. Με την Δόξα αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι πραγματικός θάνατος. Και φυσικά οφείλεται στην ολιγωρία του Ολυμπιακού. Ούτε δικαιολογία υπάρχει. Με την Δοξούλα έπαιζες. Δεν πάει να έχουν κλειστεί πίσω και οι 11; Καμία δικαιολογία. Οταν είσαι Ολυμπιακός πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα παιχνίδια με σκορ. Οπως έγινε στο Καραϊσκάκη. Οχι να ψάχνεις με το ζόρι το 1-0. Να μπαίνεις μέσα και να πατάς κάθε αντίπαλο. Αντί για όλα αυτά βλέπουμε από κάποιους παίκτες απάθεια. Γιατί;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons