OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η κακή εμφάνιση δεν είναι αποδεκτή...

Ως ομάδα της ψυχής, του σθένους και του τσαμπουκά χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά θα πρέπει να ματώνουν τη φανέλα τους.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε αρχικά στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Δόξα Δράμας: «Και οι ισοπαλίες είναι αποδεκτές. Όλα τα αποτελέσματα είναι αποδεκτά. Η κακή εμφάνιση όμως δεν είναι αποδεκτή. Το λέω ξανά για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι παίκτες: ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο από κάποιες από τις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Τρεις βαθμούς δίνουν αυτά τα ματς, τρεις δίνουν και τα ντέρμπι. Τη μια περιμέναμε τις γιορτές και μετά ακολούθησαν οι διακοπές. Πάντα ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα μεταξύ των γιορτών και αποπροσανατολίζεται. Δεν επιτρέπεται να γίνονται όμως αυτά τα πράγματα. Όλες οι ομάδες περιμένουν πότε θα παίξουν με τον Ολυμπιακό και τα δίνουν όλα. Συνεπώς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι για μας. Πρέπει να υπολογίζουν τα ματς αυτά με τις μικρότερες ομάδες, όπως εκείνα με Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ».

Όσον αφορά στην επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόνισε: «Ο κ. Μαρινάκης ήταν απόλυτος, με εκφράζει απόλυτα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της ψυχής, του σθένους και του τσαμπουκά. Πρέπει να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν τρομακτικά προβλήματα σε άλλες ομάδες. Δηλαδή πού θέλουν να πάνε οι παίκτες μας; Είμαστε από τις λίγες ομάδες της Ευρώπης χωρίς οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και είναι ομάδα των ηρώων και της δύναμης. Πιστεύω πως το έχουν καταλάβει ήδη το λάθος τους».

Για την έλλειψη ομαδικότητας που παρουσιάζεται στην επίθεση, ο Σάββας Θεοδωρίδης, είπε: «Είχα πει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, πως το 80% του γκολ ανήκει στον Μιραλάς που έδωσε την πάσα και το 20% στον Τζεμπούρ. Όταν δώσεις την μπάλα στον συμπαίκτη σου που βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση, το μεγαλύτερο μερίδιο του γκολ ανήκει σε σένα. Στο ματς με τη Δόξα χάθηκαν τέσσερα γκολ επειδή ο καθένας σκεφτόταν τι θα κάνει και δεν έδινε πάσα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν μας ενδιαφέρει ο πρώτος σκόρερ. Θέλουμε να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, όσο πιο εύκολα γίνεται και να κερδίζει η ομάδα».

Όσον αφορά στη διαιτησία του αγώνα με τη Δόξα, είπε: «Αδικηθήκαμε ή όχι στο ματς με τη Δόξα Δράμας στο τέλος; Ο βοηθός σήκωσε δύο ανύπαρκτα οφσάιντ. Αυτές οι φάσεις διαμόρφωναν αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και με τον ΟΦΗ, αλλά και στην Τρίπολη. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους επόπτες και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Παραδέχομαι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά επειδή δεν έπαιξες καλά δεν είναι απαραίτητο να μην πάρεις και τους βαθμούς. Μακάρι οι διαιτητές να περνάνε τελείως απαρατήρητοι από τα παιχνίδια.

Το βρίσκετε σωστό την παραμονή του αγώνα δύο ομάδων να λέγεται πως η μία θέλει τον καλύτερο παίκτη της άλλης; Είναι η δέκατη φορά που γίνεται αυτό. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Είναι πονηρό αυτό που συμβαίνει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons