OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πρώτος στόχος ο …αντι-Γέστε...

Αλλάζουν οι προτεραιότητες στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού. Μετά από τις χθεσινές εξελίξεις και την αναμενόμενη αποχώρηση του Φρανσίσκο Γέστε, οι υπεύθυνοι των ερυθρόλευκων αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και πλέον αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσφέρει αυτά που δεν κατάφερε ο Ισπανός μέσος.

Σήμερα ο Γέστε αναμένεται να ενημερωθεί από τη διοίκηση για την επιθυμία της να «σπάσει» το συμβόλαιό του. Στη συνέχεια αναμένεται ο μάνατζέρ του μέσα στις επόμενες ημέρες για τις λεπτομέρειες.

Ο Γέστε ήρθε το καλοκαίρι με στόχο να καλύψει τον Ιμπαγάσα όταν ο αργεντινός δεν θα μπορεί να παίξει αλλά και να δώσει λύσεις και σε άλλες θέσεις. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα η απουσία του Ιμπαγάσα, ειδικά στα τελευταία παιχνίδι θα γίνει καταλυτική για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Πλέον στο… λιμάνι σκοπεύουν να αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει στη μεσαία γραμμή, αλλά και τον Ιμπαγάσα να πάρει «ανάσες» όταν χρειαστεί.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει και το τέλος στις διαπραγματεύσεις αποδέσμευσης του Κοστάντσο και της απόκτησης ενός τερματοφύλακα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons