OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Δεν ασχολούνται με τον Σηφάκη στον Ολυμπιακό...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέτασαν την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη και αποφάσισαν να μην ασχοληθούν.

 Τ' όνομα του Μιχάλη Σηφάκη ήταν αυτό που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο για την θέση του τερματοφύλακα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν για τον διεθνή τερματοφύλακα, όμως πρώτα ήθελαν να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν.


Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους και εκεί είναι που το πράγμα κόλλησε και αποφασίστηκε να σταματήσουν να ενδιαφέρονται για τον Μιχάλη Σηφάκη.

Συγκεκριμένα, μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, ο Έλληνας πορτιέρο είναι φανερό πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις της ομάδας και θα χρειαστεί χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Οι Πειραιώτες από την άλλη, θέλουν άμεσα έναν έτοιμο τερματοφύλακα και δεν μπορούν να περιμένουν τον άσο του Άρη, μέχρι να βρει τον εαυτό του.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιχάλης Σηφάκης απορρίφθηκε και στον Ολυμπιακό πάνε γι' άλλες περιπτώσεις, αφού είναι γνωστό ότι την μεταγραφική περίοδο θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και ένας χαφ, αν βρεθεί κάτι καλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons