OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Βαρύ το κλίμα για Γέστε...

Δύσκολες ώρες για τον Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό, έπειτα και από τη νέα του εμφάνιση κόντρα στη Δόξα Δράμας, το απόγευμα της Κυριακής (8/1).

Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός, αποκτήθηκε το καλοκαίρι προκειμένου να καλύψει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, κυρίως στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο, η παρουσία του με τους «ερυθρόλευκους» είναι απογοητευτική με εξαίρεση τον αγώνα με την Μαρσέιγ στην Γαλλία.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο ως αλλαγή, με σαφή εντολή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού και να ανοίξει τους διαδρόμους από την πολυπρόσωπη άμυνα της Δόξας Δράμας. Ωστόσο, ο Φραν Γέστε κινήθηκε σε… ρηχά νερά, όπως και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με εξαίρεση τον μαχητικό Γιάννη Μανιάτη.

Μετά και τη νέα του εμφάνιση, η υπομονή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ έχει αρχίσει και εξαντλείται και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1).




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons