OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών πλέον...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε παγώσει από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο βάθος και δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όλες τις γραμμές. Όσο παιρνούσε ο χρόνος τα πράγματα γίνονταν πιο δύσκολα για μας.

Στην αρχή πιστεύαμε πως θα ήταν εύκολο να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε το γκολ, καθώς όμως προχωρούσε ο χρό ος δεν το καταφέρναμε. Σχεδόν δεν είχαμε καθόλου κενό χώρο για να φτιάξουμε ευκαιρίες και γινόταν πιο δύσκολο».

Για το παιχνίδι της Δόξας επισήμανε:

«Η Δόξα σήμερα έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της. Έκανε παιχνίδι με μεγάλη πειθαρχία. Τρέξανε πολύ. Κλειστήκανε πίσω και παίξανε με αντεπιθέσεις. Είχαν τακτική και υπό αυτή την έννοια έκαναν ένα καλό παιχνίδι.»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρεια απωλειών:
«Η αλήθεια είναι πώς όταν περιμένεις να κερδίσεις βαθμούς και δεν τα καταφέρνεις μετά έχεις πίεση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος κι αν πιστεύαμε ότι το παιχνίδι σήμερα ήταν εύκολο κάναμε λάθος. Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχουμε πολύ στενά περιθώρεια απώλειας βαθμών.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons