OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κρατάει Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός...

Προτεραιότητα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της τους Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ και ετοιμάζει κίνηση για να μείνουν. Ποια είναι τα δεδομένα....

Το πρωτάθλημα έχει κριθεί, οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι στο Κύπελλο, όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά και καταστρώνει τα πλάνα, προκειμένου να τελειώνει από νωρίς την υπόθεση ρόστερ.

Πρώτος στόχος γενικά στο Λιμάνι είναι να μείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν στην άκρη τις υπόλοιπες υποθέσεις.


Υπάρχουν μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και αρκετοί απ' αυτούς είναι απαραίτητοι και η διοίκηση θέλουν να τους διατηρήσει στο ρόστερ.

Οι πρώτοι δύο που αναμένεται να κληθούν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλοφ Μέλμπεργκ. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε (εφόσον παραμείνει) θέλουν τους δύο προαναφερθέντες και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά και ετοιμάζουν πρόταση.

Μια πρόταση που αναμένεται να είναι με μειωμένες αποδοχές, αφού ο Αργεντινός αμείβεται με 1.000.000 ευρώ ετησίως και ο Σουηδός με 1.300.000 ευρώ το χρόνο. Τα ποσά είναι υψηλά για τις εποχές που ζούμε και γι' αυτό στον Ολυμπιακό θα ζητήσουν από τους παίκτες να... προσαρμοστούν.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τον έμπειρο Σουηδό αμυντικό και τον Αργεντινό μαέστρο κι αυτό που μένει να δούμε είναι την απάντηση των παικτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons