OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το The NextGen Series...

O Ολυμπιακός ανήκει από σήμερα στη λέσχη των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, που συμμετέχουν στη σειρά αγώνων NEXT GENERATION SERIES. Πρόκειται για το μοναδικό ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή νέων παικτών, που έχει σκοπό να βοηθήσει και να αναδείξει τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου. Το The NextGen Series, ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου του 2011, μετά από πρόταση του Μαρκ Γουρμπάρτον, αθλητικού διευθυντή της Μπρέντφορντ, με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης. Αυτές είναι: Τότεναμ, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Άγιαξ, Άστον Βίλα, Βασιλεία, Σέλτικ, Φενέρμπαχτσέ Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ, Μόλντε, Ρόζενμποργκ, Σπόρτινγκ  Λισαβόνας και Βόλσφμπουργκ. Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής της, προσφέροντας στα νέα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, συμμετέχοντας σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά με διεθνές κύρος.

Ο νικητής της φετινής διοργάνωσης είναι η ομάδα νέων της Ίντερ που νίκησε τον  Άγιαξ στα πέναλτι,( 5-4),  στον τελικό που διεξήχθη στο Leyton Orient, στο Λονδίνο, στις 25 Μαρτίου, 2012.

Η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο τρίτος σύλλογος, που υπέγραψε συμβόλαιο συμμετοχής στη διοργάνωση για τα επόμενα  τρία χρόνια. Εκτός από τον Ολυμπιακό, έχουν ήδη υπογράψει συνεργασία για πρώτη φορά, η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ολοκληρώνεται η συμφωνία και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα προστεθούν ακόμη τέσσερις ομάδες ούτως ώστε ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων να είναι 24.

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που παίρνει μέρος στο τουρνουά.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην επόμενη αγωνιστική σεζόν του The NextGen Series, ο συνιδρυτής της διοργάνωσης, κ. Τζάστιν Άντριους  είπε : "Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος Ελληνικός σύλλογος που συμμετέχει στο The NextGen Series, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους καλωσορίσουμε στην διοργάνωση. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το The NextGen ήρθε στην Ελλάδα με την ένταξη του Ολυμπιακού και ελπίζουμε ότι ο σύλλογος θα επωφεληθεί από τη συμμετοχή του. "

Το τριετές συμβόλαιο εκ μέρους της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, υπέγραψε ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός συμμετέχοντας σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση, δίνει μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία προσφέροντας μία μοναδική πρόκληση στους νέους αθλητές και στους προπονητές μας. Ναι, είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση νέων, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το επίπεδο -όπως διαπιστώσαμε παρακολουθώντας τον τελικό- είναι πολύ υψηλό, και θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τα κορυφαία ονόματα της Ευρώπης. Όμως ο Ολυμπιακός είναι πλασμένος για τα δύσκολα σε όλα του τα επίπεδα. Με σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρουμε. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας βγαίνουν έξω από τα σύνορα, θα ζουν και θα ταξιδεύουν στους ρυθμούς των μεγάλων ομάδων και εξαρτάται πλέον από αυτούς να αποδείξουν ότι αξίζουν τη συμμετοχή και τη διάκριση. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, έδειξε από την πρώτη στιγμή την πίστη και τη διάθεση που έχει για να βοηθήσει τη νέα γενιά κι αυτό είναι το κορυφαίο -αλλά όχι και το τελευταίο-  βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons