OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ανώτερος; Απόδειξη…

Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η θεωρία δεν επιβεβαιώνεται στον αγωνιστικό χώρο, όμως κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα αφήσεις να περάσουν έτσι. Στην φετινή ΑΕΚ οι ποιοτικές λύσεις είναι ελάχιστες και για το λόγο αυτό, υπάρχει και το επικοινωνιακό τρικ με το γκολ του Γκουντγιόνσεν στο ντέρμπι του Σαββάτου. Καλώς η κακώς ο Ισλανδός που έχει σκοράρει μόλις μία φορά φέτος είναι η ελπίδα της Ένωσης για κάτι καλό επιθετικά. Θα πει κάποιος υπάρχει και ο έμπειρος Λυμπερόπουλος και ο φέρελπις Μπέλεκ, αλλά και τα δικά τους στατιστικά δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαρατάξει μια επιθετική πολυφωνία που αρχίζει από τη μεσαία γραμμή με τον Φουστέρ και καταλήγει στην φονική τριπλέτα των Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς. Σοβαρές συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνουν ανάμεσα στα ρόστερ των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ μπορεί να ποντάρει στο αίσθημα για ρεβάνς που ίσως βγάλουν οι παίκτες της μετά την περσινή συντριβή στο Καραϊσκάκη. Σε επίπεδο ομάδας ή ταλέντου η διαφορά είναι χαώδης. Ο

Ολυμπιακός δεν έχει να σκεφτεί κάτι περισσότερο από το να αφοσιωθεί στην τακτική που έχει επιλέξει ο Βαλβέρδε. Στη δύναμη και στο πείσμα που λογικά θα βγάλει ο αντίπαλος καλείται να αντιπαρατάξει την ποδοσφαιρική λογική. Να κάνει δηλαδή πράξη όσα έχει υπέρ του στη θεωρία.

Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει, συνεπώς θα χρειαστεί σοβαρή προσπάθεια και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Άλλωστε και πέρυσι οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν το χαμένο πέναλτι του Ντουντού και το… μπλαζέ πλασέ του Μιραλάς στο ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Αραμπατζή… 

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons