OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πάμε για το Διπλό μέσα στην Πόλη...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 την Φενέρ, στην Τουρκία και οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και για να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. 

 Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Λάζαρο Παπαδόπουλο και δηλώνει ότι «ο όμιλός μας είναι ο πιο ενδιαφέρων στην Ευρωλίγκα, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης στο Τοp 16. Πλέον όχι κάθε παιχνίδι, αλλά κάθε στιγμή ενός αγώνα έχει μεγάλη σημασία. Εμείς έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ξέρουμε πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ πιο δυνατή στην έδρα της, αλλά ο ένας γνωρίζει καλά τον άλλο»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που ελλείψει του Λάζου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, από την πλευρά του είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αλλά γνωρίζουμε καλά πως έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο απέναντί μας. Ξέρουμε πώς παίζουν, αλλά δεν θα χαλαρώσουμε επειδή κάναμε καλή εμφάνιση και νικήσαμε στο ΣΕΦ. Η Φενέρ παίζει καλύτερα στην έδρα της, διαθέτει παίκτες με υψηλά ποσοστά ειδικά όταν είναι γηπεδούχος και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να τρέξουμε, να είμαστε οργανωμένοι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι».

Η «Φενέρ» θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Μάρκο Τόμας και Μιρσάντ Τουρκσάν, αλλά με τον Τάμπο Σεφολόσα, που θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση προτού επιστρέψει στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Το «Σινάν Ερντέμ» πιθανώς να είναι κατάμεστο (χωρά 16.000 θεατές), καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η προπώληση των προηγούμενων ημερών πολύ «ζωηρή». Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκουερίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons