OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σίμονς υπό προϋποθέσεις...

Μόνο βέβαιη δεν είναι η απόκτηση του Σέντρικ Σίμονς από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ αρέσει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς είναι καλός αμυντικός, αξιόλογος σκόρερ, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας (πρώτος σε ριμπάουντ και τάπες πέρυσι στην Α1 με την Καβάλα) και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Ωστόσο δεσμεύεται ακόμη από την Εστουντιάντες και δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» θα δεχτούν να αποζημιώσουν την ισπανική ομάδα για να τον κάνουν δικό τους.

Πού μπορούν να ελπίζουν; Στα οικονομικά προβλήματα των «φοιτητών», που πιθανώς ωθήσουν στην αποδέσμευση του 25χρονου άσου ή στο γεγονός ότι το κλίμα για τον Σίμονς είναι βαρύ. Ο παίκτης αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κόσμου των Μαδριλένων στη χθεσινή νίκη επί της Μανρέσα (76-70), όπου είχε 4 πόντους (2/3 δίποντα) και 1 ριμπάουντ σε 14 λεπτά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει τα μάτια του ανοικτά και για άλλες λύσεις στη θέση «5», που αποτελεί προτεραιότητα αφού ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα αργήσει τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη να γυρίσει στη δράση. Όμως οι επιλογές στην αγορά είναι περιορισμένες και ο χρόνος πιέζει, αφού σε δέκα μέρες ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Top 16. Στασιμότητα υπάρχει και για την απόκτηση του γκαρντ, με τον 35χρονο Αντόνιο Ντάνιελς να ξεχωρίζει από τις λύσεις που εξετάζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons