OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Mirallas 54') ΤΕΛΙΚΟ...




 90+4' Λήξη της αναμέτρησης...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2011-2012


90' Τέσσερα λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.

 86' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ο Καραμαλίκης πέρασε στη θέση του Μητρόπουλου.

 83' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Τζεμπούρ στη θέση του Αμπντούν.

 78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Φουστέρ στη θέση του Μακούν.

 74' Από πλεονεκτική θέση στην περιοχή ο Ακαλέ σουτάρει άουτ.

 72' Η κεφαλιά του Μοδέστο δεν δυσκολεύει τον Τσενάμο.

68' Ο Φερνάντες τιμωρείται με κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μανιάτη.

62' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ακαλέ και Φερνάντες παίρνουν τις θέσεις των Θεοδωίδη και Άντι.

58' Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό...Ο Τσενάμο διώχνει με υπερένταση το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0...Από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Μακούν, ο Μιραλάς βγαίνει σε θέση βολής και πλασάρει υποδειγματικά τον Τσενάμο.

46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: O Moδέστο στη θέση του Τοροσίδη.

Χωρίς σκορ (0-0) αλλά με τους "ερυθρόλευκους" να χάνουν πολλές ευκαιρίες.

 45' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό!Σε εξ επαφής σουτ του Αμπντούν, πετάγεται στην γωνία του ο Τσενάμο, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ

 40' Σέντρα του Καμαρά από δεξιά, με τον Μέγιερι να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει την μπάλα μετά από την αδύναμη κεφαλιά του Θεοδωρίδη.

34' Νέο γκολ που δεν μετρά για τον Ολυμπιακό... Οι παίκτες του Βαλβέρδε εξαφανίζουν την μπάλα, με τον Μιραλάς να την εμφανίζει ξανά στα δίχτυα, όμως σωστά ο Βέλγος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

 25' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό...Ο Αναστασιάδης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά, αλλά δεν βρίσκει στόχο.

 21' Δεν μετρά γκολ για τον Ολυμπιακό...Ο Μανιάτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Τοροσίδη, που ήταν ακάλυπτος και επηρέαζε την φάση.

 13' Επικίνδυνη σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, στην προβολή ο Αμπντούν, όμως βρίσκεται ένα πίσω από την πορεία της μπάλας.

10' Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό... Εκτελείται το κόρνερ, αλλά το γυριστό σουτ του Τοροσίδη ενώ έπεφτε, φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

9' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό...Ο Αμπντούν βρίσκει υπέροχα τον Μιραλάς στην περιοχή, αυτός δίνει στον Μανιάτη, αλλά το σουτ που πιάνει κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγιερι και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας. Την τριάδα του κέντρου αποτελούν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης και Μακούν ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς, με τους Αμπντούν και Καζίμ Ρίτσαρντς να καλύπτουν την αριστερή και δεξιά πτέρυγα.

Με σύστημα 4-3-3 και τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης (μένει στον πάγκο ο Τζεμπούρ) θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός που ταξίδεψε στο Αγρίνιο χωρίς τον Ιμπαγάσα (αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα), τον Πάντελιτς (εδώ και καιρό τραυματίας) και τον Ντιόγκο (για λόγους τακτικής).

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Ρότσα, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Άντι, Χαριστέας.
  
Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Καραμαλίκης, Ονουάτσι, Ακαλέ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Μιραλάς.  

Στον πάγκο: Κάρολ, Μοδέστο, Φέισα, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μαρκάνο. 


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ετοιμάζει αλλαγές στη σύνθεση των «ερυθρόλευκων» και θα χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που έχει εμπιστευτεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παράδοση στην έδρα του Παναιτωλικού

Δύο φορές έχει παίξει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μετρούν μία νίκη και άλλη μία ισοπαλία στο Αγρίνιο. Μάλιστα, τη 1976/77 οι «ερυθρόλευκοι» με την ήττα που είχαν κόντρα στους Αγρινιώτες έχασαν εκείνο το πρωτάθλημα.

Σεζόν Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

1975/76 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-0 (43’ Καραβίτης)
1976/77 Παναιτωλικός 0-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons