OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Καλό για όλους να μείνει ο Βαλβέρδε...

Υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακό, τάχθηκε ο Βασίλης Καραπιάλης με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήταν χρυσή ευκαιρία να πάει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη αυτή η ομάδα», πρόσθεσε για τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους «Insiders»:

Για το αν περίμενε την κατάκτηση του τίτλου:

«Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, δεν περίμενα ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα ακόμα και όταν βρέθηκε στο -5. Πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεφουσκώσει, προέκυψε και το πρόβλημα του με τον Λέτο και έτσι έμεινε πίσω»

Για τους παίκτες που ξεχώρισε:

«Θα είναι άδικο να διαλέξω. Ήταν μία συνολική προσπάθεια, όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν πολλά, φτιάχτηκε ένα πολύ καλό σύνολο από τον Βαλβέρδε και αυτό φαινόταν. Είναι άδικο να πω για έναν που ξεχώρισε. Όλοι έδωσαν από την μεριά τους, αξίζουν συγχαρητήρια γιατί υπήρχε και η Ευρώπη και τα παιχνίδια ήταν πολλά»

Για την ευρωπαϊκή του πορεία:

«Είναι κρίμα και άδικο που δεν πήγε ψηλότερα στην Ευρώπη. Δεν πήγε καλά το δεύτερο ματς με την Μέταλιστ…Επειδή μετά θα ήταν στον δρόμο του η Σπόρτινγκ, πιστεύω ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάει πιο ψηλά. Εντυπωσίασε όλους η καλή μπάλα που έπαιξε ο Ολυμπιακός και ίσως αδικήσαμε τον εαυτό μας. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι».

Για τα στοιχεία του Ολυμπιακού που του άρεσαν:

«Μου άρεσε πολύ το πρέσινγκ ψηλά, το κλέψιμο της μπάλας και οι δεύτερες επιθέσεις. Το έβαλε στην ομάδα ο Βαλβέρδε και τα παιδιά το ακολούθησαν πολύ καλά. Αυτό ευχαριστεί τον κόσμο γιατί του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει και μένα. Να καθαρίζεις τα ματς και μετά να το διαχειρίζεσαι ώστε να κάνεις και διαχείριση στο ρόστερ».

Για την ενίσχυση το καλοκαίρι:

«Κατά την άποψή μου θα θέλαμε έναν ποδοσφαιριστή σαν το Γκαλέτι δεξιά, να δούμε τι θα γίνει με Μέλμπεργκ και τον Ιμπαγάσα, επίσης. Θα ήθελα ο Ολυμπιακός να έχει 25 ισάξιους παίκτες αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό…»

Για τα ματς που ξεχώρισε στην σεζόν:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αυτό στην Τούμπα είναι τα κλειδιά για τον τίτλο. Όσο για τον Αστέρα, όταν ρόλαρε, είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Για μένα το πιο εντυπωσιακό ματς ήταν αυτό στο Λονδίνο με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την παραμονή του Βαλβέρδε:

«Θα ήταν πολύ καλό να μείνει ο Βαλβέρδε γιατί ξέρει την ομάδα και τι πρέπει να κάνει, είναι καλό να μένει σταθερός ο προπονητής και όχι να αλλάζει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα βρει με την διοίκηση. Νομίζω ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλει κανείς να φύγει ο Βαλβέρδε. Θα είναι καλό για όλους να μείνει στην ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons