OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Θα πάρει το 100%...Ο Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε είναι αποφασισμένος να δουλέψει περισσότερο κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και δεν θα αφήσει ημέρα να πάει χαμένη. Ούτως ή άλλως, ο Θρύλος πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, όπως είπε τη Δευτέρα.

Αγωνιστική υποχρέωση δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, άρα οι παίκτες μας θα έχουν την ευκαιρία να "ιδρώσουν" περισσότερο στις προπονήσεις. Ναι μεν δεν υπάρχει αγώνας το Σαββατοκύριακο, αφού η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών μάχεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να μείνουν πίσω.

Ο Βαλβέρδε θα τους κουράσει, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού, αλλά και της ομάδας. Ξέρει τί λάθη έγιναν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή και πλέον είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει τη διακοπή, ώστε να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο. Αν, για παράδειγμα υπήρχε ματς το Σαββατοκύριακο, ο Θρύλος δεν θα ήταν τόσο έτοιμος σχετικά με τη δεύτερη αγωνιστική. Δεν το λέμε αυτό αγωνιστικά, αλλά η "χημεία" της ομάδας θα είναι σαφώς καλύτερη σε δύο εβδομάδες, παρά σε μία.

Να λοιπόν γιατί ο Βαλβέρδε θα ρίξει μεγάλο βάρος αυτές τις ημέρες, έστω κι αν οι διεθνείς μας θα απουσιάζουν.

Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, είναι δύσκολο να "βρεθούν" στο γήπεδο, αλλά είναι θέμα χρόνου να δούμε στους αγωνιστικούς χώρους, τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons