OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Τέλος» ο Μαρέσκα...

Παρελθόν αποτελεί από τη Δευτέρα ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Ιταλός αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2009 και φάνηκε πως θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά. Σκόραρε, μάλιστα, στο 0-2 επί της Λάρισας, στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα και έδειχνε πως η ομάδα είχε βρει έναν παίκτη που θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Σε 39 συμμετοχές πέρυσι, είχε οκτώ γκολ, αλλά το θέμα είναι πως όσο περνούσε ο καιρός, δεν ήταν σε θέση να αντέξει.
Η απόδοσή του συνεχώς έπεφτε και ως εκ τούτου, είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστές οι πρώτες "γκρίνιες" για το πρόσωπό του. Με τα πολλά, αποφασίστηκε τη Δευτέρα (και αφού ο Βαλβέρδε δεν τον υπολόγιζε) πως η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό δεν θα συνεχιστεί, άρα μπορεί, από εδώ και πέρα να κάνει τα επόμενα πλάνα του, που είναι η ανεύρεση νέας ομάδας.
Ο ίδιος από εκεί και πέρα, μιλώντας στην ιστοσελίδα palermo24.net, τόνισε. "Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και τώρα είμαι ελεύθερος. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε με την Παλέρμο ούτε με την Πάρμα", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μαρέσκα, ο οποίος ήξερε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που τώρα δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons