OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Την Πέμπτη στις 15:30 η λαμπρή παρουσίαση...

Είναι ιδιαίτερη ημέρα η Πέμπτη και αρκετά λαμπρή όσον αφορά τα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μια ημέρα χαράς και ικανοποίησης για τον άνθρωπο που ηγείται του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, του Ευάγγελου Μαρινάκη, καθώς θα βλέπει στο πλάι του ορισμένα από τα αστέρια που θα κάνουν ακόμα πιο φανταχτερή την φετινή ομάδα.

Η παρουσίαση των τελευταίων τεσσάρων αστεριών του Θρύλου, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15:30 στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Οι Μάρκο Πάντελιτς, Νταβίδ Φουστέρ, Κρίστιαν Νέμεθ και Μοϊσές Ουρτάδο θα βρεθούν ενώπιων δημοσιογράφων και φωτογράφων, έχοντας δίπλα τους τον εγγυητή του ερυθρόλευκου "αύριο".

Οι παίκτες θα κάνουν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Ολυμπιακού, θα μιλήσει και ο Ευάγγελος Μαρινάκης και σίγουρα όλο και κάποια καλή ατάκα θα ακουστεί. Άλλωστε, ξεκινάει και το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο, με την Κούπα να πρέπει να βαφτεί και πάλι ερυθρόλευκη. Το περσινό θα αποτελέσει διάλειμμα ό,τι και αν κάνουν οι αντίπαλοι του Θρύλου...

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρουσιάσει αύριο Πέμπτη 26/8 και ώρα 15:30, στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές David Fuster Torrijos, Krisztian Nemeth, Marko Pantelic και Moises Hurtado Perez. Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της Π.Α.Ε. (Πλατεία Αλεξάνδρας-Λιμένας Ζέας, Πειραιάς)".

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons