OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Νέο συμβόλαιο σε Ποτουρίδη...

Ο Γιάννης Ποτουρίδης επιβραβεύτηκε για την δουλειά του και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2014. Τον πιστεύει ο Βαλβέρδε και έχει δώσει την συγκατάθεση του για την αξία του νεαρού στόπερ.
Ο Γιάννης Ποτουρίδης θα αποτελέσει τον 4ο στόπερ στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, δίπλα στους Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φρανσουά Μοδέστο. Ο 18άχρονος (27/2/1992) κεντρικός αμυντικός, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο "Βάσκος" τεχνικός, όποτε χρειαστεί, αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πιστεύει και ποντάρει στους Νέους που έχουν έρθει από τις ακαδημίες των Πειραιωτών και για τον λόγο αυτό η διοίκηση επιβράβευσε την προσπάθεια του νεαρού σέντερ μπακ, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε επέκταση συμβολαίου στον ύψους 1.82μ, Γιάννη Ποτουρίδη, έως το 2014 με αυξημένες οικονομικές αποδοχές, καθώς το συμβόλαιο του 18άχρονου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "92", έληγε το 2012.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons