OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Δουλειά, δουλειά, δουλειά...

Ο Θρύλος προετοιμάζεται τούτες τις ώρες στο Καρπενήσι και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως με τη σκληρή δουλειά θα γίνουν τα πάντα.
«Συνήθως αυτή την εποχή οι δηλώσεις όλων είναι ίδιες. Πρέπει να δουλέψουμε για να βάλουμε τις βάσεις και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιής», ήταν τα πρώτα του λόγια, για να συνεχίσει. «Εμείς προετοιμαζόμαστε με αρκετές απουσίες αφού σχεδόν η μισή ομάδα λείπει με τις Εθνικές ομάδες, ενώ και δυο παιδιά θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες στην ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε και γι’ αυτούς έτσι ώστε όταν είμαστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να δέσουμε ακόμα πιο γρήγορα ως ομάδα και να αφομοιώσουμε ευκολότερα τη νέα αγωνιστική φιλοσοφία».
Από εκεί και πέρα τόνισε. «Αυτή την περίοδο και με νέα δεδομένα στο τεχνικό τιμ όλοι οι παίκτες προσπαθούν μαζί με τη δουλειά να καταλάβουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ προκειμένου να είμαι σε θέση να προσφέρω αυτά που περιμένουν οι προπονητές από μένα».

Όσον αφορά για την Εθνική, κατέληξε. «Νομίζω ότι το μυαλό όλων μας είναι με την Εθνική ομάδα και εύχομαι τα παιδιά να γυρίσουν από την Τουρκία μ’ ένα ακόμα μετάλλιο για το ελληνικό μπάσκετ».

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons