OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τους στηρίζει, στο στόχαστρο η ΕΠΟ...

«Ασπίδα προστασίας» σηκώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του Ολυμπιακού, ύστερα από την ήττα (2-1) της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, χθες ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρουσιαζόταν πυρ και μανία με την ΕΠΟ, αφού θεωρεί ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε δύο φάσεις που ζήτησαν προχθές οι Πειραιώτες (στο μαρκάρισμα στον Ιμπαγάσα στο 53' και στη φάση του Φετφατζίδη με τον Λίμα στο 56').

Ο γνωστός εφοπλιστής κάλυπτε πλήρως τον Ισπανό τεχνικός για τις επιλογές του, τονίζοντας ότι δεν ήρθε η καταστροφή από μία ήττα. «Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Έγιναν πολλές μεταγραφές, αρκετοί παίκτες έπαιξαν με λίγες προπονήσεις και, παρ' όλα αυτά, η ομάδα έπαιξε σε ένα διάστημα καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε. Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα.

Κάναμε λάθη και εμείς χάσαμε το παιχνίδι, γιατί ήταν δικό μας με το 1-0 και την εικόνα του αγώνα. Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα θέλει χρόνο και εμπιστοσύνη από όλους. Εμείς εμπιστευόμαστε πλήρως και τον προπονητή και το ρόστερ, το οποίο θεωρούμε ποιοτικό και ικανό να πετύχει τους στόχους. Δεν χρειάζονται βιαστικές κρίσεις, αλλά ψυχραιμία και υπομονή», έλεγαν μεταξύ άλλων στη διοίκηση.

Όσον αφορά τη διαιτησία, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγηθεί σε μετωπική με την ΕΠΟ και προσωπικά με τον Σοφοκλή Πιλάβιο! Οι Πειραιώτες - και συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης - θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θεωρώντας ότι δεν είναι τυχαία πλέον κάποια πράγματα. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να παίξει κανείς με την επένδυση που έχει γίνει φέτος.

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons