OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Τουρκία καλεί Μαρέσκα

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το σίριαλ της αποχώρησης του Έντσο Μαρέσκα από τον Ολυμπιακό.
Δύο ομάδες της Τουρκίας δείχνουν να έχουν προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησης του Ιταλού, ο οποίος, πάντως δεν θα φύγει με άδεια χέρια, καθώς θα πάρει 1.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει την λύση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.
Συγκεκριμένα ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μαρέσκα έχουν εκδηλώσει οι Μπούρσασπορ και Γαλατασαράι με την πρώτη να έχει περισσότερες πιθανότητες για να κάνει δικό της τον παίκτη, καθώς θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.

Εκτός από τους Τούρκους τον παίκτη εξετάζει και η Μπολόνια, η οποία, όμως, έχει ως προτεραιότητα τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο της Μονακό, Ντιέγκο Πέρεζ.

Να σημειώσουμε ότι, ο Μαρέσκα θα προτιμούσε να παίξει στο Καμπιονάτο ή την Ισπανία, ωστόσο οι Τούρκοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν την δεδομένη στιγμή να τον καλύψουν στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα, ο 30χρονος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να... ξεφορτωθούν και τον Όσκαρ Γκονθάλεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει στους Πειραιώτες, αν δεν βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει.


www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons