OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τελειώνει και το θέμα του Γκαλέτι...

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διευθετηθεί οριστικά το θέμα του Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς επίκειται συνάντηση με τους εκπροσώπους του.
Όσο και αν πληγώνει το τέλος, πρέπει να έρθει και να ξεκινήσει μια καινούργια μέρα. Άλλωστε, για να αρχίσει ένα καινούργιο κεφάλαιο, πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο και κάτι τέτοιο ισχύει με την περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Με τρόπο άδικο αναγκάζεται να βάλει πολύ νωρίς "τίτλους τέλους" στην καριέρα του, αλλά είναι τετελεσμένο γεγονός και πρέπει να λάβει σάρκα και οστά, ώστε να κλείσει και αυτό το ζήτημα, το οποίο είναι τυπικό.

Τις επόμενες ημέρες, ο Αργεντινός μέσος με τους εκπροσώπους του θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να τερματιστεί η μεταξύ τους -ποδοσφαιρική- συνεργασία. Τυπικά ακόμα ο Γκαλέτι είναι παίκτης των Πειραιωτών, έστω και αν δεν υπάρχει το όνομά του στο ρόστερ. Επειδή όμως υπάρχει και ένα συμβόλαιο στη μέση, πρέπει το θέμα να διευθετηθεί.

Πάντως, ο 30χρονος δεξιός μέσος, που έπαιξε για τρία χρόνια στους ερυθρόλευκους, δεν θα αποτελέσει μια μακρινή ανάμνηση, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστό. Μπορεί να μην γίνει άμεσα, αλλά η σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί, εφόσον υπάρχουν τα περιθώρια. Ο "Λούτσο" έχει αγαπηθεί όσο λίγοι, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο και σίγουρα το φινάλε στεναχωρεί τους πάντες. 

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons