OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Βαλβέρδε: "Να μας γίνει μάθημα"

Συστάσεις στους παίκτες του έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε για τον τρόπο που χάθηκε το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή.
Ο Βάσκος δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει το πως χάθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας, από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να είχαν φύγει από την Θεσσαλονίκη νικητές.

Ο 46χρονος τόνισε στους παίκτες του, ότι η αναμέτρηση δεν είχε θετική έκβαση, λόγω κάποιων μοιραίων λαθών που στοίχησαν στην ομάδα.
"Χάσαμε το ματς από δικά μας λάθη και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Θέλω όλοι να καταλάβετε πως οι ομάδες με τις οποίες παίζουμε δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κερδίσουν. Αυτό να το περιμένετε σε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλα γκολ γιατί κάναμε φάσεις μπροστά στην εστία του Ηρακλή. Δεν είχαμε όμως την απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε αυτές τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ.

Αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα το πληρώσουμε ξανά"
, είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με τον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα: "Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και σας πιστεύω. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια". Από 'κει και πέρα, να σημειώσουμε ό,τι από σήμερα (31/8) οι προπονήσεις θα είναι διπλές για τους Πειραιώτες.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons