OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Το θέμα με Ιμπαγάσα και Φουστέρ...

Το ερώτημα στον Πειραιά είναι, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα χειριστεί την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό όπως έκανε και στην Βιγιαρεάλ, όπου δεν του έδινε γεμάτα 90λεπτα, ενώ ήταν και αρκετές οι φορές όπου τον χρησιμοποιούσε ως αλλαγή, προτιμώντας τον Φουστέρ.

Ξάφνιασε αρκετούς το γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρεμιέρα της Superleague, στο "Καυτανζόγλειο" κόντρα στον Ηρακλή, άφησε εκτός ενδεκάδας τον Αριέλ Ιμπαγάσα, προτιμώντας στο βασικό σχήμα, στην θέση του Αργεντινού μέσου, τον Νταβίδ Φουστέρ.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως ο "Βάσκος" το έχει ξανακάνει αυτό, όταν και ήταν προπονητής της Βιγιαρεάλ την περσινή σεζόν, όταν και -συμπτωματικά- είχε στο ρόστερ του τους δυο παίκτες.

Ο Λατινοαμερικανός επιτελικός χαφ, που ξεχωρίζει για τις δημιουργικές του αρετές, ναι μεν χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του, αλλά ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί -τουλάχιστον όσο ήταν προπονητής στο "Ελ Μαδριγάλ"- πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, λόγω ηλικίας (34χρ, 27/10/1976) και πιστεύει πως ο Αργεντινός μέσος μπορεί να αποδώσει καλύτερα, είτε όταν δεν βγάζει ολόκληρο τον αγώνα, είτε όταν χρησιμοποιείται ως αλλαγή.

Ακόμη και σε παιχνίδια της Βιγιαρεάλ, όπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον χρησιμοποιούσε ως βασικό, συνήθως τον έκανε αλλαγή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν ο παίκτης που είτε τον αντικαθιστούσε, είτε κέρδιζε θέση βασικού στην ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ, αντί του Άριελ Ιμπαγάσα.

Eίναι φανερό, σύμφωνα και από το πρόσφατο παρελθόν όπου οι τρεις άνδρες (Βαλβέρδε, Ιμπαγάσα, Φουστέρ) συνεργάστηκαν στην Βιγιαρεάλ, πως ο "Βάσκος" τεχνικός έχει στο μυαλό του να αντιμετωπίζει με μια ιδιαίτερη μεταχείριση τον Αργεντινό μέσο. Το θέμα, όμως, είναι αν ο Ισπανός τεχνικός θα συνεχίσει αυτή την τακτική και στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν, αυτό έκανε και στην πρεμιέρα της Superleague, προτιμώντας στην αρχική ενδεκάδα τον Νταβίντ Φουστέρ, αφήνοντας μάλιστα τον 28άχρονο μέσο βασικό σε όλο το ματς, ενώ ο Άριελ Ιμπαγάσα έπαιξε για 45 λεπτά ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ηρακλή. 

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons