OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ευκαιρία για τον Θρύλο...

Την ευκαιρία να κερδίσει τον Ηρακλή και να ξεφύγει στην βαθμολογία από τον Ποα που γκέλαρε με την Σκόντα Ξάνθη έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Νέμεθ.
Ο Ούγγρος επιθετικός του Θρύλου, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο.
Καταρχάς, ο Νέμεθ μίλησε για την μεταγραφή του στη Λίβερπουλ: "Είναι τιμητικό για μένα που και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας ενδιαφέρθηκαν για το πρόσωπό μου. Ήταν θέμα της Λίβερπουλ σε πια ομάδα θα συνέχιζα την καριέρα μου. Υπήρχαν για δύο μήνες συνομιλίες με την Λίβερπουλ από ομάδες, αλλά δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Μόλις ο Ολυμπιακός κατέθεσε την πρόταση, είπα αμέσως το "ναι"".

Επίσης, ο Νέμεθ σχολίασε την ισοπαλία του Ποα με την Ξάνθη: "Eίμαι χαρούμενος που ο αντίπαλός μας ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία με την Ξάνθη. Εμείς, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον Ηρακλή και να πάρουμε το προβάδισμα από την αρχή".

Τέλος, σχολιάζοντας την νέα του ομάδα τον Ολυμπιακό είπε: "Eίμαι λίγες μέρες στην ομάδα. Καινούργια ομάδα, καινούργιοι παίκτες, καινούργιος προπονητής. Όλα είναι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να γυρίσει με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη".

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons