OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Οτσόα τον χειμώνα...

Στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου θα κινηθεί o Oλυμπιακός για την απόκτηση γκολκίπερ. Πρώτος στην λίστα, ο 25άχρονος διεθνής Μεξικανός γκολκίπερ, Φραντσίσκο Οτσόα, της Αμέρικα.

 Ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε 15η μεταγραφή, οι ανακοινώσεις παικτών ολοκληρώθηκαν για το φετινό καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι δίνουν ραντεβού για ενίσχυση τον χειμώνα. Στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα η διοίκηση και πρώτο όνομα στη σχετική λίστα, είναι εκείνο του Φραντσίσκο Οτσόα. Ο 25άχρονος (13/7/1985) διεθνής (37συμ.) Μεξικανός γκολκίπερ, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τον σύλλογο της Αμέρικα, αλλά το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011, στην οποία αγωνίζεται από το 2002, μετρώντας 202 εμφανίσεις.

Στόχος του Φραντσίσκο Οτσόα είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον Λατινοαμερικανό πορτιέρο να είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Για το θέμα των τερματοφυλάκων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε στην διοίκηση πως είναι καλυμμένος για την φετινή χρονιά με την παρουσία των Νικοπολίδη, Πάρντο, Μέγκιερι και ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται άλλον γκολκίπερ. Όμως, στον Πειραιά, κοιτάζουν το μέλλον και γνωρίζοντας πως ο Νικοπολίδης τον ερχόμενο Γενάρη (14/1) θα γίνει 40 ετών, οι αρμόδιοι θα ψάξουν από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Στον Ολυμπιακό δείχνουν να έχουν κατασταλάξει στον ικανότατο Μεξικανό διεθνή γκολκίπερ και -κατά πάσα πιθανότητα- θα κινηθούν για την απόκτηση του από τον Δεκέμβρη με σκοπό να τον "κλείσουν" έγκαιρα, ώστε να προλάβουν τους υπόλοιπους υποψήφιους μνηστήρες, καθώς το καλοκαίρι του 2011, ο ύψους 1.83. Φραντσίσκο Οτσόα, μένει ελεύθερος και θα είναι περιζήτητος. Άλλωστε, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους πορτιέρο της Λατινικής Αμερικής, καθώς ξεχωρίζει για τις εκπληκτικές του αποκρούσεις, για τις εύστοχες εξόδους του, για τα εντυπωσιακά του ρεφλέξ, αλλά και για τα τρομερά αντανακλαστικά του.

Ο Φραντσίσκο Οτσόα εν δράσει:

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons