OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Να εκμεταλλευτεί το δώρο…

… του Παναθηναϊκού και να πάρει με το… καλημέρα το προβάδισμα στην βαθμολογία θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη . Οι ερυθρόλευκοι μετά την γκέλα των πρασίνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιθυμούν να μπουν με το δεξί στην νέα σέζον.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχοντας όλα του τα ετοιμοπόλεμα «όπλα» στην διάθεση του (εκτός των Μέλμπεργκ, Μπράβο), επιζητεί από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν σοβαρότητα και να πάρουν την νίκη πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο. «Θέλω να παίξουμε με σοβαρότητα και μυαλό. Να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο. Αν παίξουμε με μυαλό και τους πιέσουμε ψηλά, θα πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλω να ασχοληθείτε σε καμία περίπτωση με τον διαιτητή. Καμία διαμαρτυρία ό,τι κι αν γίνει, το μυαλό σας να είναι μόνο στο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός στους παίκτες του.

Σχετικά με το αρχικό σχήμα ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Μοϊσές Ουρτάδο, παρά το γεγονός πως έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του με την νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης με τους Τοροσίδη, Μοντεστό, Αβ.Παπαδόπουλος και Χόλεμπας να αποτελούν την αμυντική τετράδα των ερυθρολεύκων.

Στην μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ θα είναι οι Ντούντου και Μοϊσές, με τους Ριέρα και Ρόμενταλ να βρίσκονται στις πτέρυγες. Λίγο πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Ιμπαγάσα και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης και Μιραλάς, Φούστερ, Πάντελιτς και Φετφετζίδης. Αντιθέτως στην Αθήνα έμειναν οι Όσκαρ, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μέγιερι, Νέμεθ, Ζαϊρί, Βαλεριάνος και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου.



www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons