OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Oριστική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ...

Νέος βασικός χορηγός στη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, θα είναι οριστικά ο ΟΠΑΠ. Το μεγάλο "deal" έκλεισε στα 8.100.000 ευρώ, συν το μπόνους των 500.000 ευρώ που θα υπάρξει στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες λάβουν μέρος στο Champions League.
Τελικά ούτε η Cosco, ούτε η Samsung, θα είναι ο νέος βασικός χορηγός στη φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2010-11. Οι δυο εταιρείες δέσποζαν ως τα δυο μεγάλα φαβορί -μέσα στο καλοκαίρι- για να διαφημιστούν στην φανέλα των Πειραιωτών, αλλά τελικά το μεγάλο "deal" ολοκληρώθηκε με τον ΟΠΑΠ.


Ο οργανισμός του Δημοσίου, θα δώσει το ποσό των 8.100.000 ευρώ στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, συν 500.000 ευρώ στο ενδεχόμενο όπου η πειραϊκή ομάδα λάβει μέρος τη σεζόν, 2011-12, στον θεσμό του Champions League.
Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα είναι τριετής (2010-2013) και την συμφωνία την oλοκλήρωσε, ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Μαρινάκη, Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος έχει την θέση του Β' Αντιπροέδρου στην ΠΑΕ. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αγωνιζόταν στα τελευταία παιχνίδια δίχως χορηγό στην φανέλα της, αλλά αυτό το κενό στην εμφάνιση δεν πρόκειται να συνεχιστεί, καθώς -κατά πάσα πιθανότητα- στην πρεμιέρα της Superleague το Σάββατο (28/8) κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, οι ερυθρόλευκοι θα "ντεμπουτάρουν" με τον νέο τους μεγάλο χορηγό στη φανέλα, με το λογότυπο να αναγράφει "Πάμε Στοίχημα". 

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons