OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η σχέση Βαλβέρδε–παικτών...

<<Πιστεύω σε εσάς» είπε χθες ο Βαλβέρδε στους παίκτες του και τους ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος. Στον Βαλβέρδε πιστεύουν και οι παίκτες. Πολύ. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ο Βάσκος τεχνικός είναι από τους πιο αγαπητούς προπονητές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές τον σέβονται και τον εκτιμούν.

Τον ακούνε πρώτον γιατί θεωρούν πως ξέρει τι κάνει και δεύτερον γιατί πιστεύουν πως είναι δίκαιος και πως κρίνει μόνο με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι τις προσωπικές του συμπάθειες ή αντιπάθειες, την τόπο καταγωγής του καθενός, την ηλικία τους ή το πόσο κόστισε η μεταγραφή τους. Εάν δηλαδή πιστεύει πως π Φετφατζίδης βοηθάει περισσότερο από τον Ρόμενταλ δεν θα το σκεφτεί, ούτε θα κολλήσει στο όνομα.
Θα βάλει τον Ελληνα νεαρό στην ενδεκάδα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι ενεργεί το ίδιο και τους παίκτες που εισηγήθηκε ο ίδιος και ήρθαν στην ομάδα. Γιατί μπορεί πριν από δύο χρόνια η χρησιμοποίηση του Οσκαρ (του μοναδικού τότε παίκτη που είχε αποκτηθεί μετά από εισήγηση του Βάσκου) να μην του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Θα το πω για μια ακόμη φορά, για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Θεωρώ τον Βαλβέρδε έναν πολύ καλό προπονητή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δε κάνει λάθη. Και το να κριθεί μια επιλογή στην ενδεκάδα ή μία αλλαγή λανθασμένη δεν αλλάζει τίποτα απολύτως τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα. Το μόνο που μπορεί αν του δημιουργήσει πραγματικά πρόβλημα είναι να μην διατηρήσει την εξαιρετική σχέση που έχει με τους παίκτες.


http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons