OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μικρή χαραμάδα για περαιτέρω ενίσχυση...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να θεωρεί ότι η ομάδα δεν χρειάζεται άλλη μεταγραφή διότι είναι πλήρης, ωστόσο μέχρι τις 31 Αυγούστου δεν αποκλείεται να υπάρξει μία μικρή πινελιά της τελευταίας στιγμής.
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είχε επικοινωνία με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάποια προσθήκη ακόμα. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του τόνισε πως αν θέλει αμυντικό μέσο ή τερματοφύλακα, εκείνος είναι έτοιμος να τον φέρει στον Πειραιά. Η απάντηση του Βάσκου ήταν πως η ομάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, καθώς οι παίκτες που έχουν έρθει είναι αρκετοί για να κάνει την δουλειά του.
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Τρίτη (31/8), ενώ για τους ελεύθερους υπάρχει προθεσμία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους με τους Νταμιέν Πλεσίς και Τίμο Χίλντεμπραντ να ακούγονται αρκετά έντονα.

Αρέσει ο ελεύθερος Χίλντεμπραντ

Ο Γερμανός πορτιέρο Τίμο Χίλντεμπραντ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετική. Είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετά χρονικά περιθώρια για να αλλάξει άποψη ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος θεωρεί πως ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι σε θέση να καλύψει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στον Θρύλο, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως το πλήρωμα του χρόνου για τον αρχηγό του Ολυμπιακού έχει φτάσει και πλέον δεν είναι εκείνος που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αλλάξει άποψη και να δώσει την συγκατάθεση του προκειμένου να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο πρώην τερματοφύλακας της Χόφενχαϊμ

Φήμες για δανεισμό του Πλεσίς

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ, Νταμιέν Πλεσίς. Ο 22χρονος μπορεί να έρθει στον Θρύλο με την μορφή δανεισμού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται μέχρι αύριο να αποφασίσει για τον αν χρειάζεται τον υψηλόσωμο κόφτη.

Στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη είναι του Βάσκου, η οποία θέλει την ομάδα υπερπλήρης και η άλλη κάποιων παραγόντων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν γίνεται να βγει η χρονιά με τους Ντουντού, Ουρτάδο και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αφεντικό ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα τα θέματα που αφορούν το ρόστερ περνούν από την δική του κρίση. Μέχρι στιγμής, ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ δεν θέλει να ακούει για άλλες μεταγραφές, καθώς είναι από τους προπονητές που του αρέσουν να δουλεύει με μικρό ρόστερ, το οποίο δεν θα ξεπερνάει τους 22 παίκτες. Ως εκ τούτου αν δεν αλλάξει άποψη τότε δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
 
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons