OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πάντελιτς ο αλύγιστος!

Γεννημένος νικητής ο Σέρβος έχει βαρεθεί να αποστομώνει εδώ και χρόνια τους αμφισβητίες του σκοράροντας ακατάπαυστα. To Sport24.gr αποκαλύπτει το κάζο Ολλανδού δημοσιογράφου που εναντιωνόταν στη μεταγραφή του Πάντελιτς από τον Άγιαξ, την απίστευτη προγραμματική δήλωση του Σέρβου, αλλά και την λατρεία των οπαδών.

Γεννημένος στο Βελιγράδι, Μάρκο Πάντελιτς αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από μία τετραετία στη Γερμανία με τη φανέλα της Χέρτα να μεταπηδήσει στον Άγιαξ.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άσκησαν αυστηρή κριτική στον "Αίαντα" που προχώρησε στην υλοποίηση της μεταγραφής θεωρώντας πως ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή ήταν αρκετά μεγάλος για τα δεδομένα του Άγιαξ και δεν ταίριαζε με τη φιλοσοφία του συλλόγου από το Άμστερνταμ.

Πρώτος και καλύτερος, ο δημοσιογράφος του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού περιοδικού στη χώρα της τουλίπας (Voetbal International), Γιόχαν Ντερκσέν. Ο Ολλανδός σχολιαστής σε κάθε ευκαιρία έσταζε φαρμάκι για τον Πάντελιτς θεωρώντας τον ακατάλληλο και ανεπαρκή για τον Άγιαξ.

Όπως μας μετέφερε ο συμπατριώτης του ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "Εlf Voetbal", Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ, ο Ντερκσέν εμφανιζόταν κάθε εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση όπου έβγαζε όλη την εμπάθεια του για τον νεοφερμένο άσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα συνέχιζε να πιστεύει πως η μεταγραφή του Πάντελιτς ήταν γελοία ακόμη και όταν ο έμπειρος στράικερ έβρισκε δίχτυα με θαυμαστή συχνότητα. Είχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα αλλά αρνούνταν να το παραδεχθεί.

Επαναλάμβανε πως πρόκειται για πολύ αργό και μεγάλο σε ηλικία ποδοσφαιριστή που είναι περιττός για τον Άγιαξ!

Ισχυριζόταν πως θα έπρεπε να αγωνίζεται στη θέση του Πάντελιτς κάποιος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που θα είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Το θέμα είχε κουράσει τόσο τον Πάντελιτς όσο και τον Άγιαξ, καθώς δεν ήταν λίγες οι εκπομπές που επικεντρώνονταν σε αναλύσεις των φάσεων με πρωταγωνιστή τον Σέρβο παίκτη.

http://sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons