OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Λάθη πάνω, κάτω και πλαγίως!

Όταν νομίσεις ότι έχεις ένα ματς στο... τσεπάκι, τότε κινδυνεύεις και το παιχνίδι να χάσεις και τον αυτοσεβασμό σου. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός από την στιγμή που προηγήθηκε με τον Μήτρογλου, θεώρησε ότι θα νικήσει τον Ηρακλή και το πλήρωσε. Ευτυχώς, η ήττα όσο κι αν είναι οδυνηρή δεν συνεπάγεται και απώλεια του αυτοσεβασμού της ομάδας.

Ζήτημα δεν είναι από μόνο του το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει την ήττα από τον Ηρακλή με 2-1 στην πρεμιέρα. Στην συνέχεια έχει όλο τον χρόνο και την ποιότητα να βελτιωθεί και φυσικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρόβλημα συνιστά η αιτία που ήλθε η ανατροπή και η ήττα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ηρακλής δεν ήταν καλύτερος. Αντίθετα, ήταν σαφώς χειρότερος. Όμως οι αγώνες τελειώνουν στο 90ό λεπτό κι όχι στο 75ο ούτε στο 78ο! Τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του ματς ήσαν μαρτυρικά. Γιατί ο Ολυμπιακός έδινε την ευκαιρία στον Ηρακλή να δημιουργεί ευκαιρίες και τελικά να πετύχει δύο γκολ και να υλοποιήσει έναν στόχο που πιθανόν δεν είχε στην αρχή του ματς. Τη νίκη!

Είναι επιτρεπτά παιδικά λάθη σαν αυτό του Μοντέστο; Είναι δυνατόν ο Νικοπολίδης με τέτοια εμπειρία να ανατρέπει τον αντίπαλό του λίγο πριν αυτός βγει μαζί με την μπάλα άουτ; Είναι σοβαρό να παρουσιάζονται τόσο μεγάλα κενά στο κέντρο της άμυνας; Γίνεται να χάνονται ευκαιρίες όπως αυτή του Μήτρογλου στο 0-0;

Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ακόμη και τα πιο τρελά ή πιο απίθανα... Όμως, ο Ολυμπιακός είτε κουράστηκε στο τέλος είτε πίστεψε πως ο Ηρακλής δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Κι έκανε λάθος... Κι ο Βαλβέρδε έσφαλε! Όχι πως ένας προπονητής είναι δυνατό να ξέρει δράσεις και αντιδράσεις της ομάδας του με λιγότερο από έναν μήνα παρουσίας στην τεχνική ηγεσία και τόσες αλλαγές στο ρόστερ. Στο Καραϊσκάκη, δεν είναι 100% αναγκαία η παρουσία ανασταλτικού αμυντικού μέσου. Εκτός έδρας όμως, ο Ουρτάδο είναι απαραίτητος μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη. Μόλις ο Ισπανός βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο η ομάδα άρχισε να μην μαρκάρει κι ο Σολτάνι φαινόταν όπως ο Μέσι πριν από το Μουντιάλ!

Χρόνος υπάρχει και όλα θα λυθούν! Όμως χρειάζεται επειγόντως μεγαλύτερη συγκέντρωση και λιγότερη χαλαρότητα!

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons