OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ραντεβού… το Γενάρη ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί ότι το ρόστερ του Ολυμπιακούεπαρκές και σύμφωνα με την εισήγησή του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τυχόν κενά θα καλυφθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν κάνουν καμία άλλη προσθήκη οι «ερυθρόλευκοι» όπως επιβεβαιώνουν από τη διοίκηση.
Ο Βαλβέρδε, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ολυμπιακός έχει μόνο τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και όχι ευρωπαϊκά παιχνίδια, θεωρεί ότι οι λύσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετές για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο που θα διεκδικήσει και τους δύο τίτλους. Ο 46χρονος προπονητής μάλιστα φέρεται να πιστεύει ότι υπεράριθμοι παίκτες στο ρόστερ θα του δημιουργούσαν πρόβλημα στα αποδυτήρια, αφού θεωρεί ότι θα είχε να αντιμετωπίσει… μουρμούρες από όσους δεν θα είχαν χρόνο συμμετοχής.

Τις απόψεις του αυτές, ο
Βάσκος τεχνικός, φέρεται να τις μετέφερε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ωστόσο του είχε προτείνει να κάνει ακόμα μια ή δυο μεταγραφές που ίσως να ήθελε. Μετά λοιπόν και την ολοκλήρωση των μεταγραφών, αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ότι το ρόστερ έχει κλείσει, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και τον προπονητή και ζητούμενο είναι η στήριξη από όλους σε αυτή την νέα προσπάθεια που κάνουν οι Πειραιώτες.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την
Πλατεία Αλεξάνδρας, το πλάνο που έχουν καταστρώσει με τον Βαλβέρδε στο τιμόνι, έχει ορίζοντα διετίας. Σε ότι αφορά τη φετινή σεζόν, όπως λένε στο λιμάνι, αν υπάρξει ανάγκη απόκτησης παικτών στη συνέχεια τα όποια κενά θα καλυφθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του
Νταμιέν Πλεσίς, που φερόταν ως στόχος των Πειραιωτών τα τελευταία 24ωρα και κατέληξε στον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα από τη στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε ζητήσει την απόκτηση ποδοσφαιριστή από τη διοίκηση.



http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons