OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Στην Εθνική ο "Φέτφα"...

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων για τον αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ.

O αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου (17:00 ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο "Μλαντόστ" της πόλης Στρούμιτσα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.

Επίσης, κλήθηκε και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά θα αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Οι είκοσι παίκτες είναι οι: Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μανωλάς (ΑΕΚ), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Γιάντσης (Κέρκυρα), Γιώργος Κατσικογιάννης (ΟΦΗ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Απόστολος Γιάννου (Καβάλα), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Στέργιος Γιακουμής (Αγροτικός Αστέρας).
Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: "Ετοιμαζόμαστε για τον κρίσιμο αγώνα με την ΠΓΔΜ. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς, ύστερα από τα ματς του Σαββατοκύριακου, και να τους έχουμε κοντά μας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα σωματικά, μέσω των προπονήσεων, αλλά και ψυχολογικά".
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται έναν βαθμό στον τελευταίο αγώνα του με την ΠΓΔΜ για να πάρει, ως πρώτο στη βαθμολογία του 9ου προκριματικού ομίλου, την πρόκριση στους αγώνες μπαράζ.
Η Εθνική θα κάνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη (31/8). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 31/8, 1/9 και 2/9 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (ώρα έναρξης για όλες 18:00).
Η αποστολή θ΄ αναχωρήσει οδικώς για την πόλη Στρούμιτσα την Παρασκευή 3/9 και ώρα 10:00 και θα προπονηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 (Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα. Η επιστροφή θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons