OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πυρ και μανία στην ΠΑΕ με Σταθόπουλο...

Πυρ και μανία είναι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με την διαιτησία του Γιώργου Σταθόπουλου στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή (2-1). Έξαλλοι οι ερυθρόλευκοι με τα λάθη του ρέφερι.
Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, στην κορυφή της ηγεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αποψινού αγώνα με τον Ηρακλή. Στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι με τον Σταθόπουλο, αφού θεωρούν ότι ο ρέφερι από την Αχαϊα με μία σειρά αποφάσεών του, όλων λανθασμένων εις βάρος της ομάδας τους, επηρέασε το αποτέλεσμα.

 Δεν είναι τυχαίο που ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης έκανε δηλώσεις και για τη διαιτησία στο τέλος του αγώνα. Είναι σαφέστατο ότι εξέφραζε πλήρως την άποψη της διοίκησης, που έβραζε με τις αποφάσεις του Σταθόπουλου και ειδικά στο φινάλε του παιχνιδιού, λόγω πια και του αρνητικού αποτελέσματος.
Να θυμίσουμε ότι ο Σταθόπουλος είχε σφυρίξει πέρσι και το Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-1 στο Καραϊσκάκη. Τότε, με υπόδειξη του επόπτη του, ο Σταθόπουλος είχε ακυρώσει κανονικότατο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, με το σκορ 1-0.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons