OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πέφτουν πάνω στον Φετφατζίδη...

Η ΠΑΕ θέλει να προστατέψει τον Γιάννη Φετφατζίδη, με την διοίκηση να θέλει να ρίξει τους τόνους: "Δεν έγινε και... Μαραντόνα".
Με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον Γιάννη Φετφατζίδη. Εξυπακούεται ότι τρίβουν τα χέρια τους όλοι οι ερυθρόλευκοι για την θεαματική άνοδο του νεαρού που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ, παράλληλα όμως θέλουν και να διαφυλάξουν ένα τέτοιο ταλέντο, που είναι και περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό.
Έτσι επιδιώκουν να ρίξουν τους τόνους και να γίνει μία επιχείρηση προσγείωσης του Φετφατζίδη, ώστε να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. «Δεν έγινε και…Μαραντόνα», λένε από την ΠΑΕ. "Ούτε καν καπάρωσε θέση στην ενδεκάδα".

Και συμπληρώνουν: "Εμείς τον πιστεύουμε και θα τον στηρίξουμε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που απ΄ όλους τους πιτσιρικάδες μόνο αυτόν και τον Ποτουρίδη κράτησε ο Ερνέστο. Όμως, πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά, να έχει κάτω το κεφάλι και να παραμείνει με τα πόδια στη γη. Ξέρουμε όλοι πόσο εύκολο είναι να πάρουν αέρα τα μυαλά τόσο μικρών παιδιών από τη δημοσιότητα που φέρνει μία εμφάνιση όπως του Φετφατζίδη στο Καυταντζόγλειο". 

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons