OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τρελαμένοι ενόψει Ηρακλή

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην κορυφή και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να δουν τον Θρύλο στην φυσιολογική του θέση. Οι τελευταίες μεταγραφές και ο ερχομός του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν σκορπίσει ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας.

Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την τεράστια δίψα που υπάρχει για τίτλους και προσπαθούν καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να κερδίσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Βάσκος έχει στην διάθεση του σχεδόν δύο ισάξιες ενδεκάδες και όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι θέλουν φανέλα βασικού. Στο πλαίσιο αυτό, καταβάλουν τεράστια προσπάθεια, έτσι ώστε, να πείσουν τον προπονητή τους, ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα.

 Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

Οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα, κάνοντας μία εκκωφαντική νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Τα μάτια των παικτών γυαλίζουν και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στα μεταξύ τους πηγαδάκια σχολίαζαν πως θέλουν πως και πως να μπουν στον στίβο της... μάχης έτοιμοι να υπερκεράσουν το εμπόδιο του "γηραιού" με αρκετά τέρματα αν είναι δυνατόν.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, προσπαθεί να τους προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο και δουλεύει σκληρά προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή την στιγμή το ζητούμενο είναι η ομάδα να αποκτήσει χημεία, καθώς έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι θέλουν χρόνο για να δέσουν.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons