OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

H κριτική των παικτών

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Άργησε στην έξοδο και έκανε το πέναλτι που άλλαξε το παιχνίδι. Στο δεύτερο γκολ έμοιαζε να τα έχει χαμένα από την αλυσίδα λαθών μπροστά στα μάτια του. Μέχρι την ώρα της ολικής ανατροπής ήταν σταθερός και είχε μια δύσκολη απόκρουση στο φάουλ του Λίμα, αλλά στο τέλος τα μούσκεψε μαζί με τους υπόλοιπους.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Χωρίς πρωτοβουλίες και αρκετά συντηρητικός στο πρώτο ημίχρονο, πρωταγωνιστής στο εξαιρετικό εικοσάλεπτο της επανάληψης, με μεγάλα αμυντικά προβλήματα μετά τις αλλαγές του Ηρακλή.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Προσπάθησε πολύ, έκανε ανεβοκατεβάσματα στην πλευρά, είχε δύο καλές σέντρες, όπως και σοβαρά προβλήματα με Μάρα, Κομπαγιάσι. Δεν είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά δεν ήταν κι από τους χειρότερους.

ΑΒΡΑΑΜ: Από τις πιο δύσκολες βραδιές του στον Ολυμπιακό, δίχως μάλιστα να έχει απέναντί του κάποιους σταρ επιθετικούς. Δεν είχε το γνωστό πάθος του, σε πολλές φάσεις είχε λάθος τοποθετήσεις και γενικά έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Για 80 λεπτά έδινε λύσεις και έδειχνε ότι θα βγάλει το ματς χωρίς προβλήματα και αρνητική κριτική. Στα δύο γκολ του Ηρακλή, όμως, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Επομένως φέρει σοβαρότατη ευθύνη για την ήττα.

ΟΥΡΤΑΔΟ: Είναι πολύ καλός παίκτης κι ας έλεγε η στατιστική ότι έκανε πολλές λάθος πάσες. Ήταν, όμως, αυτός που κρατούσε το ρυθμό στο κέντρο, έκανε πολλά κοψίματα και (παρότι εκτός κλίματος ομάδας) έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι πολύτιμο κομμάτι της ενδεκάδας. Βγήκε όταν ο Βαλβέρδε έκρινε ότι έπρεπε να ρισκάρει για τη νίκη, αλλά μετά το γκολ του Μήτρογλου θα ήταν υπεραπαραίτητος.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Εκτός από την εξαιρετική πάσα στην ευκαιρία του Ριέρα, δεν πρέπει να έκανε κάτι άλλο σωστά. Αβίαστα λάθη στο πρώτο ημίχρονο όταν ήταν πιο ελεύθερος, τεράστια προβλήματα και αμυντικά, όταν έπαιξε κόφτης στην επανάληψη.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, μετά το πρώτο διάστημα του τρακ. Έκανε εκπληκτικές ενέργειες, πρωταγωνίστησε στις περισσότερες από τις ευκαιρίες και από ατυχία ή απειρία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΡΙΕΡΑ: Πολύ μακριά από αυτό που περιμένουμε όλοι. Σε μερικά σημεία του αγώνα διακρίθηκε για τη συμμετοχή του στις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, αλλά θέλει κι άλλο χρόνο, τόσο για να προσαρμοστεί στην ομάδα, όσο και για να είναι ο ίδιος έτοιμος.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν άσχημος, παρότι η μοναδική ουσιαστική ενέργειά του ήταν η μπαλιά στο τετ-α-τετ του Μήτρογλου. Στο δεύτερο εξαφανίστηκε και σίγουρα θα έπρεπε να ήταν αυτός η μία από τις αλλαγές.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Έχασε το άχαστο, έβαλε τη γκολάρα και πάνω που ξαναπήρε μπροστά ψυχολογικά, έγινε αλλαγή. Γενικώς δεν ήταν σε καλή βραδιά, αλλά εκείνη την ώρα που αποφασίστηκε να βγει αποδείχτηκε ότι ήταν σοβαρό λάθος.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Βοήθησε σημαντικά στο καλό παιχνίδι από το 45 έως το 65 και από το δικό του πείσμα να κυνηγήσει μια χαμένη προσπάθεια, έφτασε η μπάλα στον Μήτρογλου για το γκολ. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, φάνηκε ότι η θέση του δεν πρέπει να είναι τόσο πίσω. Αλλά θα περιμένουμε τα επόμενα, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Εντελώς εκτός αγώνα, έμεινε μακριά από την περιοχή και όταν μπήκε σε αυτήν δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Μπήκε στη θέση του Ριέρα και στο εφιαλτικό σημείο του αγώνα όπου έγινε η ανατροπή. Η φάση που βγαίνει από τα πλάγια και αλλάζει πόδι για να σεντράρει απέδειξε περίτρανα ότι δεν είναι αριστερός χαφ. Όλο εκεί τον βάζουν, όμως...

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons